sly6 Napisano 4 Maja 2015 Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 przyjdzie czas to bedzie dziewczyna wazne ze wychodzisz zapraszam jutro na forum po godz 18 tej zobaczysz co sie bedzie dzialo w sprawie loterii aby forum wytrzymalo Cytuj
Dragony Napisano 4 Maja 2015 Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 niezła imprezka Takie filmiki nastrajają pozytywnie Miłego dnia Cytuj
Sweet Napisano 4 Maja 2015 Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 mariano85 - zaje** filmik! kurcze ale sie mega to ogladalo, caly czas z usmiechem na twarzy! widac ze masz super przyjaciol i fajnie sie bawicie, a jak widze te pogode, plaze i okoliczne atrakcje.... ahh marzenie:) co do formy, hm.. jest bardzo dobrze ! mam nadzieje, ze nie dazysz do wygladu jak Burneika baw sie, korzystaj z zycia, ciesz sie tym co masz tu i teraz i nie martw sie o dziewczyne - pamietaj, ze nic sie nie dzieje bez przyczyny i moze tak teraz ma byc? a ta wyjatkowa pojawi w najmniej oczekiwanym momencie, pewnie wtedy gdy przestaniesz o tym myslec:) Cytuj
katlia Napisano 4 Maja 2015 Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 mariano, super ze piszesz, bardzo lubimy te twoje updejty Cytuj
bright Napisano 4 Maja 2015 Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 Dobra forma, ważne że jesteś szczęśliwy i nie żałujesz wyjazdu z Polski. Wpadaj częściej i pisz co tam u Ciebie. Cytuj
Joanna30 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Mariano, super widzieć/czytać co u Ciebie nowego Cytuj
mariano85 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2015 hej,Maly update odemnie. W tym tyg jade na szkolenie z Volkswagena do Livermore na dwa dni a potem zostaje na noc w San Fransisco u moich znajomych bo juz dawno tam nie bylem i powiem szczeze ze troche mi sie teskni do Golden Gate i Crissy Field Tym razem postaram sie wstapic do polskiego sklepu na Geary & 24th bo marzy mie sie kielbasa no i moze jakies pierogi bym sprobowal hmm... U nas upaly juz na calego ok 95- 108F wiec sezon letni rozpoczety Z ciekwaszych zeczy to bylem ostatnio na koncercie the Fray i Train calkiem wporzo! Dzisiaj bylem na wine tasting w Fairfield bo byly mojej znajomej urodziny i powiem szczerze ze po paru rundach zaczalem czuc dzialanie wina hahah. No i najwazniesze niedawno skonczylem moj nowy projekt filmowy z wyprawy nad jezioro Shasta tutaj jest link : https://www.youtube.com/channel/UCkXNnIXzqhhowxkPGYsTn8g/videos To chyba bylo by na tyle pozdrawiam i do nastepnego Cytuj
Joanna30 Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2015 Dzięki za update, mariano! Trzymaj tak dalej Cytuj
Rafal08 Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2015 Powodzenia Pisz częściej co u ciebie słychać, fajnie się czyta. W tym roku biorę udział w loterii, mam nadzieję ze się uda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi