haneczka019 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Ja jestem jedną z wielu osób które śledzą twoje losy w USA i ciesze się, że pojawił się nowy post . Z twoich wypowiedzi bije taki optymizm i pozytywna energia, że z przyjemnością się je czyta. Czekam na kolejne i wydaje mi się, że dzięki twojemu pozytywnemu nastawieniu do życia, tych lepszych dni będzie zdecydowanie więcej niż gorszych . Cytuj
Joanna30 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Zgadzam się z haneczką - świetnie się czyta Twoje posty, mariano i aż miło się kibicuje! Cytuj
mi0706 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 również zgadzam się z przedmówczyniami! Ja dopiero od pewnego czasu czytam historię Mariano. Wcześniej sobie myślałem, a co tam gość się mądrzy, ale parę postów i zmieniłem zdanie!!! też kibicuję mariano i cały czas życzę mu szczęścia. Już za chwilę i mnie to czeka. jeszcze tylko 2,5 miesiąca! Cytuj
haneczka019 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 mi0706 to może ty też zaczniesz pisać? Coś czuję, że byłoby to równie ciekawe Cytuj
sly6 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 mariano pisze i dobre strony jak i te nie zbyt bo czy zycie nie ma tych ciemniejszych stron nie zawsze jest bialo a czasami tez i szaro Cytuj
Anubis Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Mariano, dzięki za aktualizację. Śledzę Twoje postępy jak wielu tu, i z niecierpliwością czekam na następny rozdział przygód. mi706 - przychodzisz mi na myśl za każdym przejściem przez Spring St. więc też miło poczytałoby się co porabiasz po przyjezdzie. Cytuj
mi0706 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 tak myślałem o tym, ale zacznę w styczniu, a ten wątek niech zostanie dla mariano. Cytuj
haneczka019 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 No to już się nie mogę doczekać . Cytuj
Nigella Napisano 26 Października 2013 Zgłoś Napisano 26 Października 2013 Uwielbiam takie historie! Podziwiam za optymizm, z tak pozytywnym nastawieniem na pewno zajdziesz daleko! A zycie jak to zycie, raz lepiej, raz gorzej, grunt to sie nie poddawac PS. Zazdroszcze miejsca zamieszkania... Kalifornia jest wspaniala! Powodzenia Mariano Cytuj
mariano85 Napisano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2013 TO JUŻ ROK !!!!!!!!! Ale nie od kiedy jestem w USA, ale od kiedy zacząłem pisać mój post :)Wczoraj tak na szybko wróciłem do pierwszych stron żeby przypomniec sobie o czym ja to pisałem, i z jakimi problemami większymi i mniejszymi musiałem się borykać, począwszy od wypełniania formularzy, lotnisko, banki, znalezienia pracy, kupno samochodu, wynajem pokoju, ubezpieczenie.... troche tego było, a teraz w tym sprawach jestem "fachowcem" ale tak naprawde gdyby nie WY i wasza POMOC!!!!!! nie wiem jak bym temu wszystkiemu sprostał.Więc teraz chciałbym BARDZO ALE TO BARDZO WAM PODZIĘKOWAĆ za ten rok! no i czekam z niecierpliwością na następny Dzieki za miłe słowa od was, miło że jest pare osób które to czyta P.S. jak ostatnio w czwartek wieczorem żaliłem się wam że jeszcze do mnie nie zadzwonili z pracy, tak w piątek popołudniu dostałem telefon i jutro zaczynam prace o 8 am :):) Dzisiaj musze poprosić moja znajoma która ma trucka żeby zamieniła sie ze mna samochodami na jeden dzień bo musze przewieźć moj tool-box. nie moge sie doczekać hahah Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi