aniala Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 również lecę strona po stronie od jakiegoś czasu:) cenne źródło
sly6 Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Teraz, aniala napisał: również lecę strona po stronie od jakiegoś czasu:) cenne źródło Aby więcej było takich osób
Kamila Chabros Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Napisano 16 Maja 2018 Takk ja wiem, i to robie od ponad 6 miesiecy , chyba juz z 10 razy przewertowalam to forum. Ale zawsze pojawia sie jaks nuta niepokoju! @aniala Na Noa2 czekalisny ponad 6 miesiecy.
Patipitts Napisano 24 Maja 2018 Zgłoś Napisano 24 Maja 2018 Informuję, że dzis otrzymałam maila i update ze moje ead jest zaakceptowane i karta w produkcji oczywiście wnioskowałam o expedite. Nie sadzilam ze w ogole mi zaakceptuja bo ostatnio masowo ludziom te wnioski odrzucają ale na szczescie udało sie mogę iść do pracy juhuu
Patipitts Napisano 24 Maja 2018 Zgłoś Napisano 24 Maja 2018 2 minuty temu, Jackie napisał: Gratulacje! Dziękuje
Gość Napisano 24 Maja 2018 Zgłoś Napisano 24 Maja 2018 9 minut temu, Patipitts napisał: Informuję, że dzis otrzymałam maila i update ze moje ead jest zaakceptowane i karta w produkcji oczywiście wnioskowałam o expedite. Nie sadzilam ze w ogole mi zaakceptuja bo ostatnio masowo ludziom te wnioski odrzucają ale na szczescie udało sie mogę iść do pracy juhuu Congrats. Masz już jakąś pracę na oku?
Patipitts Napisano 24 Maja 2018 Zgłoś Napisano 24 Maja 2018 59 minut temu, Roelka napisał: Congrats. Masz już jakąś pracę na oku? Dzieki narazie przez wakacje z mezem w Maine a pózniej juz bede szukała „normalnej” stałej pracy w GA.
margherita_s Napisano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2018 @Patipitts i wszyscy zainteresowani: dziś, po niemal 7 miesiącach od zlozenia dokumentów, moj status I-765 zmienił się na "New Card Is Being Produced" stalo się to tydzien po tym, jak złożyłam wniosek o expedite z przyczyn zdrowotnych. Co więcej, statu I-485 zmienił się na "Case Is Ready To Be Scheduled For An Interview" w końcu, co za ulga! Specjalne podziękowania dla @karina, ktora pomogła mi przy expedite, nieoceniona pomoc!!!
Gość Napisano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2018 11 minut temu, margherita_s napisał: @Patipitts i wszyscy zainteresowani: dziś, po niemal 7 miesiącach od zlozenia dokumentów, moj status I-765 zmienił się na "New Card Is Being Produced" stalo się to tydzien po tym, jak złożyłam wniosek o expedite z przyczyn zdrowotnych. Co więcej, statu I-485 zmienił się na "Case Is Ready To Be Scheduled For An Interview" w końcu, co za ulga! Specjalne podziękowania dla @karina, ktora pomogła mi przy expedite, nieoceniona pomoc!!! Grats.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.