Patipitts Napisano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2018 26 minut temu, margherita_s napisał: @Patipitts i wszyscy zainteresowani: dziś, po niemal 7 miesiącach od zlozenia dokumentów, moj status I-765 zmienił się na "New Card Is Being Produced" stalo się to tydzien po tym, jak złożyłam wniosek o expedite z przyczyn zdrowotnych. Co więcej, statu I-485 zmienił się na "Case Is Ready To Be Scheduled For An Interview" w końcu, co za ulga! Specjalne podziękowania dla @karina, ktora pomogła mi przy expedite, nieoceniona pomoc!!! Gratulacjeeeee No w koncu! Cieszę sie strasznie karta powinna dojść w ciagu tygodnia powodzenia w nowej pracy!
margherita_s Napisano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2018 Dzięki dziewczyny! Dziś status I-485 zmienił się na "Interview Was Scheduled" :O teraz czekam więc na list z EAD i list z datą interview. Wszystko tak nagle przyśpieszyło!
Patipitts Napisano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2018 4 godziny temu, margherita_s napisał: Dzięki dziewczyny! Dziś status I-485 zmienił się na "Interview Was Scheduled" :O teraz czekam więc na list z EAD i list z datą interview. Wszystko tak nagle przyśpieszyło! Bosko! W koncu sie za ciebie zabrali gratuluje jeszcze raz i powodzenia na Interview, oczywiście czekam na kolejne update’y
karina Napisano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2018 Dnia 14.06.2018 o 19:47, margherita_s napisał: @Patipitts i wszyscy zainteresowani: dziś, po niemal 7 miesiącach od zlozenia dokumentów, moj status I-765 zmienił się na "New Card Is Being Produced" stalo się to tydzien po tym, jak złożyłam wniosek o expedite z przyczyn zdrowotnych. Co więcej, statu I-485 zmienił się na "Case Is Ready To Be Scheduled For An Interview" w końcu, co za ulga! Specjalne podziękowania dla @karina, ktora pomogła mi przy expedite, nieoceniona pomoc!!! Grunt to pomysl i dobrze to ubrac w slowa - tydzien i karta w produkcji
karina Napisano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2018 18 godzin temu, margherita_s napisał: Dzięki dziewczyny! Dziś status I-485 zmienił się na "Interview Was Scheduled" :O teraz czekam więc na list z EAD i list z datą interview. Wszystko tak nagle przyśpieszyło! Zwykle jak przyspieszaja EAD to w 90% probuja robic appointment na spotkanie Ciesze sie, ze moglam pomoc
margherita_s Napisano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 Dzis otrzymalam moja combo card! Radosc nie do opisania
rafg Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 Orientuje sie ktos czy w formie I-134 (Affidavit of Support) jako sponsora (np. kogos z bliskiej rodziny) mozna podac kogos innego niz narzyczonego/narzyczona? Co jesli narzyczony/narzyczona jest obecnie bez pracy lub ma maly dochod?
andyopole Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 Kto to jest: narzyczony/narzyczona? Pożyczona narzeczona w slangu "greenpointowskim"?
Gość Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 14 minut temu, rafg napisał: Orientuje sie ktos czy w formie I-134 (Affidavit of Support) jako sponsora (np. kogos z bliskiej rodziny) mozna podac kogos innego niz narzyczonego/narzyczona? Co jesli narzyczony/narzyczona jest obecnie bez pracy lub ma maly dochod? Nie wiem kto to jest narzyczony, ale "narzeczony " zawsze będzie twoim głównym sponsorem. Nie ważne czy zarabia za mało czy wcale. Co najwyżej możecie brać dodatkowego sponsora i ta osoba musi być 125% powyżej poverty line. I ta osoba wypełnia dodatkowy dokument.
Gość Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 10 godzin temu, margherita_s napisał: Dzis otrzymalam moja combo card! Radosc nie do opisania No to teraz biegiem zarabiać $$$
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.