MoniaS Napisano 7 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2017 Ja czekałam dobre 4 miesiące. A wkurzylo mnie to ze półtora miesiąca później przyszła green card. Nawet nie zdążyłam dobrze nacieszyć sie tą pierwszą kartą.
brygiii Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 Wiem, że mam tysiące pytań, jednak ciągle coś dochodzi. Powiedzcie, jak się ubezpieczaliście przed ślubem?
andyopole Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 37 minut temu, brygiii napisał: Wiem, że mam tysiące pytań, jednak ciągle coś dochodzi. Powiedzcie, jak się ubezpieczaliście przed ślubem? Echhh, to da się jakoś ubezpieczyć przed ślubem? A ile się dostaje odszkodowanie gdy się np. okaże że wybranka cheapie jak trak w tartaku? Albo co z seksem, mnie obiecywała że raz w tygodniu a po ślubie domagała się codziennie i to nie raz, czy polisa obejmuje takie szkody?
ilon Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 2 godziny temu, brygiii napisał: Wiem, że mam tysiące pytań, jednak ciągle coś dochodzi. Powiedzcie, jak się ubezpieczaliście przed ślubem? LOL, ja sie chajtnelam cztery dni po przylocie, wiec nie pomoge w tej kwestii
brygiii Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 25 minut temu, ilon napisał: LOL, ja sie chajtnelam cztery dni po przylocie, wiec nie pomoge w tej kwestii na cztery dni to się można ubezpieczyć z Polski, no ale w moim przypadku miesiąc to już ciężej
brygiii Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Macie jakieś rady jak zapakować całe swoje życie w dwie walizki?
Gość Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Ja pojechalam z jedna walizka i nie mialam problemu. Polowe walizki zajela moja sukienka slubna. Wszystko mozesz sobie kupic jak bedziesz na miejscu.
MoniaS Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Tak weź tylko to w czym ostatnio chodziłaś. Resztę kupisz tu jak zechcesz. A tak przy okazji nikt nie zwróci uwagi jak jesteś ubrana.
margherita_s Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Ja pakuję się w dwie walizki. Jedną zabiera mój narzeczony i jego rodzina, jak tu będą na wakacje, a drugą ja. Nie wyobrażam sobie zostawić tutaj np. drogiej kurtki zimowej czy skórzanych butów, które posłuzą mi jeszcze wiele lat.
MoniaS Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Masz 23 kg jeśli masz wykupiony bagaz i to musi być jedna walizka. Ja kupiłam taką ogromną walize i spoko sie zamieściła i kurtka i swetry.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.