KaeR Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Generalnie możesz ale może Ci być ciężko tak się przemieszczać.
mi0706 Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Możesz, bo oprócz podręcznego dopuszczają jeszcze torebkę lub laptopa. Widziałem też w samolocie kobietę razem z trzema rzeczami - podręczny, torebka i laptop.
juliankax Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Możesz, bo oprócz podręcznego dopuszczają jeszcze torebkę lub laptopa. Widziałem też w samolocie kobietę razem z trzema rzeczami - podręczny, torebka i laptop. Dzięęękuje bardzo!
haneczka019 Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Możesz, bo oprócz podręcznego dopuszczają jeszcze torebkę lub laptopa. Widziałem też w samolocie kobietę razem z trzema rzeczami - podręczny, torebka i laptop. Dokładnie, ja tak teraz leciałam. Jednak faktycznie było mi niewygodnie bo torebkę, na ramieniu tez miałam sporych rozmiarów. Do tego mała walizka jako bagaż podręczny i dodatkowo laptop w torbie. W Berlinie się wkurzyłam i wcisnęłam laptopa do bagażu podręcznego. Zdecydowanie im mniej sztuk nazwijmy to "bagażu" ma się ze sobą tym wygodniej .
juliankax Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Dokładnie, ja tak teraz leciałam. Jednak faktycznie było mi niewygodnie bo torebkę, na ramieniu tez miałam sporych rozmiarów. Do tego mała walizka jako bagaż podręczny i dodatkowo laptop w torbie. W Berlinie się wkurzyłam i wcisnęłam laptopa do bagażu podręcznego. Zdecydowanie im mniej sztuk nazwijmy to "bagażu" ma się ze sobą tym wygodniej Ok, super. Ja to chyba wezmę sobie taką torbę sportową, wymiarów jak bagaż podręczny i tam wszystko wsadzę. Strasznie się denerwuje, dwie przesiadki,mój angielski marny. Maaaasakra
KaeR Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Ok, super. Ja to chyba wezmę sobie taką torbę sportową, wymiarów jak bagaż podręczny i tam wszystko wsadzę. Strasznie się denerwuje, dwie przesiadki,mój angielski marny. Maaaasakra Tylko ja bym nie brał torby za miękkiej, bo potrafią tak upychać bagaże, że mi ciarki przechodzą, co się dzieję w moim plecakiem, a dokładnie z rzeczami w środku. :\
juliankax Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Tylko ja bym nie brał torby za miękkiej, bo potrafią tak upychać bagaże, że mi ciarki przechodzą, co się dzieję w moim plecakiem, a dokładnie z rzeczami w środku. :\ Myślałam, aby ją wsadzić pod siedzenie
KaeR Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 W tych większych samolotach są skrzynki pod siedzeniem od ekranów i nie zawsze się mieści torba. W zależności gdzie siedzisz.
juliankax Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 W tych większych samolotach są skrzynki pod siedzeniem od ekranów i nie zawsze się mieści torba. W zależności gdzie siedzisz. Miejmy nadzieję,że się zmiesci Bedzie praktycznie tam laptop
Big Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2013 Nie do końca. Jak się odprawisz w domu i dostaniesz wszystkie karty to na lotnisku tylko drop off. Bedziesz też pewnie sobie miejsce wybrać na pierwszym locie. Przed samym lotem juz jest ciężko. A zeby zrobic drop-off, musisz swoje odstac w kolejce - jaki wiec sens robic to on line? Miejmy nadzieję,że się zmiesci Bedzie praktycznie tam laptop Dlaczego nie kupisz sobie torby podrecznej, takiej, jaka jest dozwolona przepisami? Napachasz tam wszystko, a nawet wiecej i bedzie Ci MEGA wygodnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.