serafina Napisano 6 Maja 2014 Zgłoś Napisano 6 Maja 2014 Sprawdź na liście diversity visa a nie immigrant visa mój CN jest i data też się zgadza
kamyk63 Napisano 6 Maja 2014 Zgłoś Napisano 6 Maja 2014 problem polega na tym ze ja na żadnym potwierdzeniu nie mam takiego numeru który zaczynałby się na WRW, ewentualnie mam dwa numery czy Confirmation Number gdzie jest 2014EU00026XXX, lub inny bez tych liter EU ale numeru teraz nie pamietam. Pytanie czy tu chodzi o ktorys z tych numerow? dobra już rozkminiłem o co chodzi i jest ale i tak dzięki za pomoc
sly6 Napisano 6 Maja 2014 Zgłoś Napisano 6 Maja 2014 menti nawet jak podasz i 10 adresow to nie ma to wplywu.
oskar414 Napisano 6 Maja 2014 Zgłoś Napisano 6 Maja 2014 Mam takie pytanie wpisałem w formularzu numer domu 62 a na dowodzie mam 62/62A czy to duży błąd ? Co teraz zrobić ? wypełnić papiery z adresem 62/62A czy jak ?
pilkarzyk9 Napisano 6 Maja 2014 Zgłoś Napisano 6 Maja 2014 Hey Moja narzeczona została wylosowana w dv2015 i nie wiem jak to teraz rozegrać. Nie wiem czy po uzupełnieniu elektronicznego wniosku będzie mogła wnieść korekty dotyczące zmiany nazwiska i dopisania mnie do niego abyśmy razem mogli udać się na rozmowę do ambasady. Druga sprawa jest taka czy jeśli wpiszemy już w tym wniosku adres na który ma być dostarczona karta to będzie to miało jakiś wpływ na zaproszenie na rozmowę? Nasz numer to 9XXX Pozdrawiam! Hej Miałem taka samą sytuacje jak Ty tylko, że w DV2014. Gdy dowiedziałem się, że zostałem wylosowany wzięliśmy szybko ślub i wysyłałem formularze do Kentacky wpisując w nich swoją żonę. Mieliśmy rozmowę w marcu a w lipcu lecimy już do NY A tak w ogóle super numerek, pewnie październik listopad rozmowa z konsulem:)
Tulipani Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Ja z moim 51xxx juz stracilam nadzieje..nierealne
justka Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Hej.Ja również dostałam dzisiaj maila od KCC aby ESC swój status i sprawdzic wyniki na nowo,iż mogą byc błedne. Weszłam na strone www,dvlottery,gov,state..... (help) ale nie umię ESC mojego statusu pomóżcie prosze.Nie jestem dobra w komputerach i gubie się w tym
paradoox Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Hej.Ja również dostałam dzisiaj maila od KCC aby ESC swój status i sprawdzic wyniki na nowo,iż mogą byc błedne. Weszłam na strone www,dvlottery,gov,state..... (help) ale nie umię ESC mojego statusu pomóżcie prosze.Nie jestem dobra w komputerach i gubie się w tym 1. Wchodzisz na http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ 2. Klikasz na "Continue" 3. Wpisujesz w pierwszej rubryce swój Confirmation Number 4. Wpisujesz w drugiej rubryce swoje nazwisko 5. Wpisujesz w trzeciej rubryce rok swoich narodzin 6. W czwartej rubryce przepisujesz to co jest na obrazku 7. Naciskasz "Submit"
justka Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Paradoox robie tak,ale w meilu jest napisane,że mam zrobić ESC webside,to tak jaby wyczyścic ze starych danych i sprawdzić od nowa? Wiecie o co chodzi z tymi meilami od KCC?
kzielu Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Hej.Ja również dostałam dzisiaj maila od KCC aby ESC swój status i sprawdzic wyniki na nowo,iż mogą byc błedne. Weszłam na strone www,dvlottery,gov,state..... (help) ale nie umię ESC mojego statusu pomóżcie prosze.Nie jestem dobra w komputerach i gubie się w tym To jak sprawdzilas wczesniej ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.