leszekny Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Oczywiscie mozesz zapłacić po przylocie do USA, ale to moze opóźnić otrzymanie GC i SSN
runawaybrode Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Oczywiscie mozesz zapłacić po przylocie do USA, ale to moze opóźnić otrzymanie GC i SSN To nie dla mnie, ale dziękuję za info Słuchajcie jeszcze jedno pytanie: mój kolega jutro leci do NYC i nie może znaleźć hotelu ani pokoju do wynajęcia macie jakiś pomysł na to gdzie mógłby tam się zatrzymać kilka dni? Jakiś hostel który ma miejsca albo niedrogi hotel?
mi0706 Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 polecam expedia.com na pewno coś się znajdzie
ZielonyTomek Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Nie sadzilem ze, do tego dojdzie Spotkanie 05.08 Tak na marginesie to spotkania sa chyba ustalane w kolejnosci alfabetycznej od nazwiska.
kasia-125 Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Nie sadzilem ze, do tego dojdzie Spotkanie 05.08 Tak na marginesie to spotkania sa chyba ustalane w kolejnosci alfabetycznej od nazwiska. Właśnie się wczoraj zastanawiałam co do kolejności i moja teoria była taka, że losowo jak im na kupce się ułożyło. Co do kolejności wg nazwiska to raczej nie bo ja nazwisko na F a termin 28.08
ZielonyTomek Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 No to masz chyba racje, bo ja numerek mam bliski koncowi, nazwisko C a rozmowa tak jak wyzej Pozdrawiam
medeski Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Czy za spotkanie w ambasadzie moge zaplacic kartą z banku szkockiego?
andyopole Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Kazda karta jest dobra jeśli ma pokrycie...
karusek Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Wlasnie otrzymalem email z zaproszeniem na rozmowe 13 Sierpnia. Wszystko swietnie tylko na zaproszeniu jest panieniskie nazwisko mojej zony. 5 miechow temu wyslalem formularze z jej (moim) nowy nazwiskiem a KCC nadal uzylo jej panienskiego nazwiska. Teraz musze zadzwonic do ambasady w Londynie bo jak nie zmienia jej nazwiska na zaproszeniu to bedzie miala problemy z wejsciem na interview. Ehh...KCC powinno zmienic nazwe na KFC - podobny serwis oferuja ! Wydrukuj formularze i oddaj urzednikowi konsularnemu w ambasadzie z wyjasnieniem. wszystko bedzie OK. Powodzenia
sly6 Napisano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 medeski tutaj masz odpowiedz co do oplat http://london.usembassy.gov/immigrant-visas/iv_fees.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.