ania1989 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 dziekuje za odp:) a wpisuje sie duzymi literami wszystko czy normlanymi:D? to moje ostatnie pytanie
shmehr Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 dziekuje za odp:) a wpisuje sie duzymi literami wszystko czy normlanymi:D? to moje ostatnie pytanie Dwie strony temu masz odpowiedź. Trochę się wysil a nie wszystko gotowe byś chciała mieć. Ale że jesteś z podkarpackiego to ci odpiszę - piszesz małymi. Oczywiście nazwy własne z dużych liter. Choć myślę, że skoro nie ma wytycznych to nawet jak wpiszesz wszystko dużymi literami to też będzie ok. I bez polskich znaków.
szumka Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 Hej wszystkim, być może padło juz takie pytanie na forum.... mojego męża wylosowali w DV 2014, numer mamy 16***, więc podejrzewam że rozmowa przypadnie koniec stycznia, poczatek lutego... czy jest możliwość brania udziału w DV 2015, skoro jesteśmy jeszcze przed rozmowa na DV 2014? czy będzie to miało ewentualnie wpływ na rozmowie w ambasadzie ( dot. 2014)? pytam się bo chcemy "jakby co" mieć równiez szanse w dv 2015 jeśli tfu tfu cos pójdzie nie tak w 2014. Dzieki i jeszcze raz sorrki jeśli już podobny post się pojawił Pozdrawiam
kzielu Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 Oczywiscie ze mozecie, nie bedzie to mialo zadnego wplywu. Jedyne co sie stanie to niektorzy tu beda wylewac zale ze zabieracie miejsce...
mi0706 Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 ale jeżeli coś ma się stać teraz to również stanie się w kolejnej edycji. Jeżeli się kwalifikujesz to dostaniesz wizę już teraz.
ania1989 Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 Dwie strony temu masz odpowiedź. Trochę się wysil a nie wszystko gotowe byś chciała mieć. Ale że jesteś z podkarpackiego to ci odpiszę - piszesz małymi. Oczywiście nazwy własne z dużych liter. Choć myślę, że skoro nie ma wytycznych to nawet jak wpiszesz wszystko dużymi literami to też będzie ok. I bez polskich znaków. po pierwsze to mialam na mysli czy wszytsko pisac z caps locka, a podkarpackie napisalam z duzej litery , rozumiem ze to mnie dyskwalifikuje?
Joanna30 Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 Nie ma znaczenia, czy napisałaś z dużej, czy z małej, z CAPS LOOKiem, czy bez. Jeśli nIe PiSałAś w TeN sPoSóB, to nie masz się czym martwić.
haneczka019 Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 Wydaje mi się że w DV2014 nie było takich problemów ze zdjęciami jak teraz. Niby nic trudnego a ile problemów. Były, były, powtórka z rozrywki .
Takapolka Napisano 23 Października 2013 Zgłoś Napisano 23 Października 2013 Jezu jakie 40-50 zł? Ja robiłam zdjecie i zaplacilam 14 złotych, w Warszawie. Gdybym chciała w wersji papierowej rowniez to musiałabym dopłacić chyba 2 lub 4 złote - czyli maksymalnie zapłaciłabym 18 złotych. Skad Wy bierzecie takie ceny? No my tyle płaciliśmy do wizy turystycznej,serio
Dragony Napisano 23 Października 2013 Zgłoś Napisano 23 Października 2013 Ok kurczę... To nieźle. Nie wiem gdzie robiliście zdjęcia, ale w takim razie zapraszam do Warszawy - paradoksalnie tu jest taniej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.