paradoox Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Dłuży się po wylosowaniu dopiero, zwłaszcza z dużym numerem na pograniczu niepowodzenia.
ania j. Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2014 Dłuży się po wylosowaniu dopiero, zwłaszcza z dużym numerem na pograniczu niepowodzenia. Nie wiem mam zamiar sprawdzić w końcu w tym roku
Keevin Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2014 skoro może to być ostatnia loteria - to moim postanowieniem noworocznym jest to, że dam się TYM RAZEM wylosować a co pozytywne podejście przedewszystkim! powodzenia życzę!
AnnaFm Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 Jakie ryzykuje? czym ryzykujesz wypełniając wniosek rejestrując się do losowania????? Drogi Karusek, nie chodzilo o ryzyko materialne a raczej o duchowe, czlowiek sie nastawia, mysli, knuje plan co zrobi jak sie uda a potem jest zawod.....ale jakby nie bylo ja zainwestowalam w profesjonalne zdjecia moje i mojej rodziny wiec jakby co to ryzykuje ta kwota:) Mimo iz nie mysle na co dzien o tej loterii to czasem tak z nienacka nachodzi mnie mysl co jesli sie uda?
shmehr Napisano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 (...) co jesli sie uda? Odpowiem Ci jak Ferdek K. - JAJCO! Jajco będzie
lady_disaster Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Wysylalam zgloszenie do DV2015 bedac jeszcze w USA na wizie turystycznej, a do tego w ostatni dzien i na ok. pol godziny przed zakonczeniem rejestracji... jakos udalo mi sie zalapac na ostatnia chwile. Nie bylo zadnych problemow z przeciazeniem serwera. NIe rozkminialam do tej pory co bedzie jak sie uda, ale fajnie by bylo, bo troche teskni mi sie za Hameryka^^ Teraz pracuje w Londynie, ale musze przyznac, ze jak mi sie powiedzie w losowaniu to nie bede sie dlugo zastanawiac nad wyjazdem do USA. Powodzenia Wszystkim Loteriowiczom;]
prem Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2014 Ja ogólnie napił bym sie piwka w bostonie:)
uslow Napisano 1 Marca 2014 Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 Jakby coś to będzie o dwa konkurencyjne wnioski mniej w DV 2015, w której "dla zabezpieczenia" wzięliśmy udział bo doprowadziliśmy do końca sprawę DV 2014, w której moja małżonka została wylosowana (mamy już wizy=promesy w paszportach). Powodzenia i nie traćcie nadziei bo marzenia się spełniają
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.