sly6 Napisano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 juz bylo to napisane do swiadectw,pokaz ze umiesz szukac,znalesc odpowiedz
patrykgiel Napisano 17 Marca 2014 Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 No tak tylko że wpisując frazę w wyszukiwarkę na forum cały czas wyskakuje mi (Brak wyników dla "" ) dlatego pytam bo nie mogę tego znaleźć.
sly6 Napisano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 jak nie taka droga to poczytaj posty jest ich troche,za to poznasz inne odpowiedzi na swoje pytania to jest w dv 2013 i dv 2014 .
patrykgiel Napisano 17 Marca 2014 Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 już czytałem te tematy, ale gdybym znalazł jasną odpowiedź to nie zadawał bym takiego pytania. Jedyne co znalazłem to to, że muszę potwierdzić swoje wykształcenie dokumentem jakim jest świadectwo szkoły średniej no właśnie świadectwo, a na stronie ambasady pisze świadectwa. Więc dlatego nie jestem pewien co do samej odpowiedzi.
shmehr Napisano 17 Marca 2014 Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 już czytałem te tematy, ale gdybym znalazł jasną odpowiedź to nie zadawał bym takiego pytania. Jedyne co znalazłem to to, że muszę potwierdzić swoje wykształcenie dokumentem jakim jest świadectwo szkoły średniej no właśnie świadectwo, a na stronie ambasady pisze świadectwa. Więc dlatego nie jestem pewien co do samej odpowiedzi. Wystarczy jedno świadectwo ukończeni szkoły średniej, Tyle. Nie szukaj sobie problemów i pytań tam, gdzie ich nie ma,
andyopole Napisano 17 Marca 2014 Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 Wystarczy jedno świadectwo ukończeni szkoły średniej, Tyle. Nie szukaj sobie problemów i pytań tam, gdzie ich nie ma, Znam wielu ludzi z ukonczonymi dwoma uniwersytetami. Podziwiam ich za zaciecie do nauki I chec posiadania wiedzy Natomiast nie slyszalem o kims kto skonczylby dwie szkoly srednie. Np. Technikum Samochodowe a do tego Liceum Pielegniarskie.
serafina Napisano 17 Marca 2014 Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 A ja znam taką osobę Od czego są szkoły pomaturalne/policealne?
andyopole Napisano 17 Marca 2014 Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 A ja znam taką osobę Od czego są szkoły pomaturalne/policealne? Pomaturalne to juz nie srednie jak zreszta sama nazwa wskazuje....
andyopole Napisano 17 Marca 2014 Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 A jakie? wyższe? Posiadacz dyplomu szkoly pomaturalnej tikuje w ankiecie "polwyzsze", cokolwiek to znaczy To takie wymyslone w Polsce szkoly dla absolwentow rozszerzonych szkol podstawowych czyli ogolniakow, ktorym nie bardzo chcialo lub nie moglo sie studiowac na normalnej uczelni. W ten sposob mogli, jesli im sie chcialo, nauczyc sie czegos konkretnego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.