glimi Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 Z tego wszystkiego zapomniałem jakie dokupety są potrzebne paszport, badania, słit focie, świadectwo szkolne, zaświadczenie o niekaralności Co tam jeszcze było?
haneczka019 Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 Ja idę na pierwszy ogień. 1 września 8 rano Super wiadomość, trzymam kciuki za wynik rozmowy .
bonhartus Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 Na 2 polowe sierpnia umowilem sie juz na badania w Krakowie . Gdyby nie proby tuberkulinowe dziecka trwaloby to 1 dzien a tak 4 dni w kraku, no nic wakacje bede mial A co do dokumentow to tlumaczymy tylko swiadectwo? czy cos jeszcze bo juz nie pamietam ... i ogolnie to swiadectwo z ostatniej szkoly czy wszystkie, bo mam z 2 kierunkow studiow i nie wiem czy oba tlumaczyc czy tylko 1 i czy maturalne takze .. ehh pamiec zawodzi a tematow na forum duzo.
glimi Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 z tego ci mi się wydaje to tłumaczy się tylko pisma które nie są ani w języku polskim ani angielskim.
bonhartus Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 hmm a mi sie wydawalo ze pisma ktore nie sa urzedowe, czyli swiadectwa .. ale moze ktos rozwieje nasze watpliwosci..
glimi Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 mam pytanie czy numer WRW przychodził na maila? Bo przez przypadek usunąłem tego maila z informacją że mam sprawdzić swój status.
gazobeton Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 Na 2 polowe sierpnia umowilem sie juz na badania w Krakowie . Gdyby nie proby tuberkulinowe dziecka trwaloby to 1 dzien a tak 4 dni w kraku, no nic wakacje bede mial A co do dokumentow to tlumaczymy tylko swiadectwo? czy cos jeszcze bo juz nie pamietam ... i ogolnie to swiadectwo z ostatniej szkoly czy wszystkie, bo mam z 2 kierunkow studiow i nie wiem czy oba tlumaczyc czy tylko 1 i czy maturalne takze .. ehh pamiec zawodzi a tematow na forum duzo. My zrobilismy w ten sposób że pojechaliśmy w czwórke do Warszawy na tylko jeden dzień. "Dorosłe badania" da się zrobić w jeden dzień i dostaliśmy koperte od razu. Natomiast dzieciaki przeszły badania u lekarza normalnie, jednak ich kopertę dostalismy kilka dni później pocztą, jak doktor dostał wyniki IGRA i mógł uzupełnic dokumentacje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.