KaeR Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 1 godzinę temu, ilon napisał: Kaer gdzie bedziesz? Gaithersburg lub okolice. Cytuj
ilon Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 12 godzin temu, KaeR napisał: Gaithersburg lub okolice. Daj znac kiedy na ile to moze da rade gdzies sie spotkac. Ja co prawda jestem po drugiej stronie mostu, ale mozna cos wymyslic Cytuj
andyopole Napisano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 Na moście będzie romantycznie... 1 Cytuj
andyopole Napisano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 Jak w wenezuelskim serialu... Cytuj
KaeR Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 Godzinę temu, ilon napisał: Daj znac kiedy na ile to moze da rade gdzies sie spotkac. Ja co prawda jestem po drugiej stronie mostu, ale mozna cos wymyslic Poniewaz przypuszczam, ze w MD jest wiecej niz jeden most, to rozumiem, ze mowisz o Chesapeake Bay Bridge. Cytuj
Joanna30 Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 Was zajmuje to, co robi Trump (i słusznie, bo to będzie się przekłądać lub już przekłada na życie codzienne), a ja jestem przeszczęśliwa, że wreszcie zakończył się serial o przedłużeniu kadencji Donalda Tuska. Już miałam dość wyciągania argumentów z kosmosu, wyciągania kandydatów z kosmosu, generalnie wyciągania wszystkiego z kosmosu. Uff... PS. A most ładny Cytuj
andyopole Napisano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 Kaczysci po wyborze Tuska pletli takie durnoty że buty spadają. A Jaśnie Pan Naczelnik nie był zdolny wydusic z siebie nawet słowa komentarza. Most śliczny i pewnikiem widział już niejedno więc ustoi. .. Cytuj
haneczka019 Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 Godzinę temu, Joanna30 napisał: Was zajmuje to, co robi Trump (i słusznie, bo to będzie się przekłądać lub już przekłada na życie codzienne), a ja jestem przeszczęśliwa, że wreszcie zakończył się serial o przedłużeniu kadencji Donalda Tuska. Już miałam dość wyciągania argumentów z kosmosu, wyciągania kandydatów z kosmosu, generalnie wyciągania wszystkiego z kosmosu. Uff... PS. A most ładny A jaki kurde wstyd... mocno żenujące Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi