andyopole Napisano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Maja 2017 Swego czasu brałem sporo Oxicodaine. Gdy to zobaczył mój mocno opalony kolega z pracy natychmiast zaoferował mi $20/tabletkę. Ja brałem 2 szt. co 3-4 godziny, bywało że poprawiłem alkoholem i nic, zero odlotu! Jak oni to robią? Cytuj
andyopole Napisano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Maja 2017 7 godzin temu, Jackie napisał: A ja w domu siedzę. Chirurg podczas operacji znalazł kolejnego guzka który w ogóle nie pokazał się na żadnym z testów. Na szczęście obyło się bez mastektomii, wciąż mam dwie piersi, choć ta z lewej trochę lewo teraz wygląda Mam odpoczywać przez 3 tygodnie, niedługo potem zacznę naświetlania. Wszystko wskazuje na to że nie będę potrzebowała chemii, jedyne co mnie czeka to 5 lat terapii anty-hormonalnej. Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków Ja jeszcze podtrzymam palce. Czekam na wyniki ponownego testu na antygeny. Laboratorium było dla mnie litościwe i jeszcze nie zamieściło wyników. Dobre ludzie, nie chcą mi psuć długiego weekendu. Cytuj
RobertNYc Napisano 27 Maja 2017 Zgłoś Napisano 27 Maja 2017 15 godzin temu, andyopole napisał: Swego czasu brałem sporo Oxicodaine. Gdy to zobaczył mój mocno opalony kolega z pracy natychmiast zaoferował mi $20/tabletkę. Ja brałem 2 szt. co 3-4 godziny, bywało że poprawiłem alkoholem i nic, zero odlotu! Jak oni to robią? Z tego co widzialem w TV, to rozpuszczają tabletkę a płynną już zawartość wstrzykują w żyły. Tak do działała. A swoją drogą to troche dziwne ze dokładny instruktaż nt jak sie narkotyzować, można łatwo i bez problemu obejrzeć a hamerykanskiej TV. P.S. Bynajmniej nikomu nie zalecam tego typu "procedury". Bardzo łatwo można przedawkować i obudzić sie już na tamtym świecie. Cytuj
KaeR Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Napisano 30 Maja 2017 ...ze dzis robilem badania do GC. Nikt mi nie powiedzial, ze trzeba bedzie sikac. Bylem zupelnie nieprzygotowany! Z drugiej strony mialem wszystkie szczepienia. Lekarz powiedzial, ze rzadko sie to zdarza. Dobrze, ze znalazlem rachunek za MMR i Tdap sprzed 10-ciu lat. Moze fianansowo bede troche do przodu. 1 Cytuj
ilon Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Napisano 30 Maja 2017 3 godziny temu, KaeR napisał: ...ze dzis robilem badania do GC. Nikt mi nie powiedzial, ze trzeba bedzie sikac. Bylem zupelnie nieprzygotowany! A co brales jakies narkotyki przed ta wizyta? Jak minal dlugi weekend szanownym forumowiczom? Cytuj
KaeR Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Napisano 30 Maja 2017 Godzinę temu, ilon napisał: A co brales jakies narkotyki przed ta wizyta? Nie bylem napity. Cytuj
andyopole Napisano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2017 4 minuty temu, KaeR napisał: Nie bylem napity. A Pan sie chwali czy żali? Postaw przecinek w Twoim zdaniu bo trudno zdecydować co tworca miał na myśli. 1 Cytuj
andyopole Napisano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2017 Dnia 5/26/2017 o 18:22, andyopole napisał: Ja jeszcze podtrzymam palce. Czekam na wyniki ponownego testu na antygeny. Laboratorium było dla mnie litościwe i jeszcze nie zamieściło wyników. Dobre ludzie, nie chcą mi psuć długiego weekendu. Dobre ludzie dopiero dziś rano wrzucili moje wyniki. Ilosc antygenow wprawdzie wciąż podwyzszona ale znacznie mniejsza niż w pierwszym teście. Może do swiąt dociągnę? Cytuj
Kamila Chabros Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Napisano 30 Maja 2017 Pytanie z ciekawosci, czy takie badanie moczu czy krwi do GC lub do wizy imigracyjnej moze pokazac czy sie korzystalo z uzywek (np. marihuana). Spotkaliscie sie z jakimis przypadkami ze odmowiona wizy bo wykryto w badaniu marihuane? Cytuj
kzielu Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Napisano 30 Maja 2017 2 minuty temu, Kamila Chabros napisał: Pytanie z ciekawosci, czy takie badanie moczu czy krwi do GC lub do wizy imigracyjnej moze pokazac czy sie korzystalo z uzywek (np. marihuana). Spotkaliscie sie z jakimis przypadkami ze odmowiona wizy bo wykryto w badaniu marihuane? No jasne ze moze. W PL odmowy raczej sie rzadko zdarzaja (osobiscie nie slyszalem), gdziekolwiek indziej - czesto. Na marihuane jest roczny ban zdaje sie. Poczytaj VJ. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi