Patipitts Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Smakołyki od Mamy nie zdążyły na święta i na Trzech Króli też chyba nie zdążą.... Niedługo Wielkanoc. Łeee Cytuj
margherita_s Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2018 U nas juz od ponad tygodnia temperatura w dzien waha sie miedzy -13 a -18 C... (Ohio). Dzisiaj lece na kilka na Floryde, ale tam tez zimno jak na FL, chociaz przynajmniej cieplej niz -18, wiec i tak sie ciesze. Cytuj
pelasia Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2018 @katlia wszyscy narzekają na mrozy, a u nas w tym roku co, sniegu brak Cytuj
cee Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2018 Szwagier był na święta w Aspen to ze śniegiem tam cienko było. Cytuj
katlia Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2018 2 godziny temu, pelasia napisał: @katlia a u nas w tym roku co, sniegu brak Oczywiscie sniegu brak -- bo kupilam ski passes, a syn nowy sprzet na snowboard (It's all about me, I know.) 1 1 Cytuj
andyopole Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2018 2 godziny temu, katlia napisał: Oczywiscie sniegu brak -- bo kupilam ski passes, a syn nowy sprzet na snowboard (It's all about me, I know.) Pewna moja znajoma ma prace na wzniesieniu, jej szpital jest na gorce. W pierwszy dzien swiat spadlo tam troszke sniegu. Przestraszona kupila opony z kolcami za ponad $700. Zalozylem sie z nia ze juz w tym roku sniegu nie bedzie i chyba wygram. Zaklad byl o Tequile. Cytuj
katlia Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: Zaklad byl o Tequile. LOL... Arriba ! 1 Cytuj
andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Dzięki Bogu, piątek! Niby tydzień krótszy a dluzyl się niemiłosiernie. Jak na pierwszy tydzień roku roboty aż nadto. Sypnęły się zamowienia az braklo półproduktów, ten brak zlagodzil szok poswiateczny i troche rozłoży robotę w czasie. Dziś dostałem W2, przyznam że jestem mile zaskoczony. Brutto wyszlo wyżej niż sądziłem. Coś sobie kupię w nagrodę. Dopiero jednak w lutym bo teraz zapłaciłem ubezpieczenie za auto za pół roku i jeszcze składka na neighborhood association i prawie jedna wyplata fiuuuu. Nie jest źle, żeby jeszcze zdrówko dopisało to kupię #Ilon bilet do Oregonu. 1 Cytuj
ilon Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 12 godzin temu, andyopole napisał: Nie jest źle, żeby jeszcze zdrówko dopisało to kupię #Ilon bilet do Oregonu. Hahah, szanowni forumowicze, prosze jutro przy niedzieli sie pomodlic za zdrowko Andiego 4 Cytuj
andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 3 minuty temu, ilon napisał: Hahah, szanowni forumowicze, prosze jutro przy niedzieli sie pomodlic za zdrowko Andiego Obawiam się że z tym cienko będzie. Nasze forum jakieś takie małokościołowe. A i z codziennym paciorkiem chyba nie za bardzo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi