karusek Napisano 5 Marca 2018 Zgłoś Napisano 5 Marca 2018 19 godzin temu, andyopole napisał: U nas ceny najmu wariują już od 3-4 lat. Z tego powodu niejako zmuszony zostałem do kupna domku, taniej wychodzi. edit: apartamenty buduje się teraz w każdym wolnym miejscu. Developerzy wykupują nawet całe bloki domów i stawiają tam apartamenty. To ze taniej jest kupic niz wynajac to korzystne dla rynku bo stymuluje klase srednia do inwestowania. Ale zbyt duza roznica miedzy kosztem najmu a cena nabycia nie jest naturalna dla rynku nieruchomosci. Cytuj
NisseN Napisano 5 Marca 2018 Zgłoś Napisano 5 Marca 2018 Dawno mnie tu nie było, cześć wszystkim. Cytuj
cee Napisano 5 Marca 2018 Zgłoś Napisano 5 Marca 2018 WitamCzy ktoś chętny na przyłączenie się do akcji?Niedługo druga odsłona #RespectUs Cytuj
ilon Napisano 6 Marca 2018 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Dnia 3/2/2018 o 00:58, vlade napisał: Mowimy nadal o samochodach? Czy to tylko ja mam jakies glupie skojarzenia Zawsze jak rozmawiam z jakims facetem i pojawia sie temat mojego samochodu i manualnej skrzyni biegow to faceci maja jakies dziwne skojarzenia i te glupie usmieszki, a ja sobie beke cisne heheh Cos mnie ostatnio dlugo nie bylo. Troche chora bylam w tamtym tygodniu, a w weekend w koncu ogarnelam w wiekszosci moja paczke do USCIS z ROCem. Jeszcze tylko kilka poprawek i bede wysylac, co ma byc to bedzie. Bede pewnie dawac update co jakis czas, wiec trzymajcie kciuki drodzy forumowicze. Cytuj
Gość Napisano 6 Marca 2018 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Powodzenia z ROC! Ja tez czekam, od lipca. Cytuj
Patipitts Napisano 6 Marca 2018 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Powodzenia dziewczyny! Ja od 2 tyg czekam na smsa od uscis i maila co do aosu... cos czuje ze bedzie RFE, tak jakos sie nastawiłam ale jak to ilon powiedziała co bedzie to bedzie Cytuj
Stefano8 Napisano 7 Marca 2018 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 (edytowane) Dnia 3/5/2018 o 09:12, cee napisał: Witam Czy ktoś chętny na przyłączenie się do akcji? Niedługo druga odsłona #RespectUs Akcja swoja droga (podejrzewam ze Amerykanie zinterpretuja to jako respect US). Najwazniejsza jest praca u podstaw bo tu ludzie bardzo malo wiedza o Polsce i polskiej historii i lykaja ciemnote jaka wciskaja im media. Ja kiedy tylko moge to nawijam o polskiej historii, jesli jest jakas rocznica czy swieto to nawet spotkanie w korpo potrafie zaczac od wspomnienia o tym. Edytowane 7 Marca 2018 przez Stefano8 Cytuj
cee Napisano 7 Marca 2018 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 Akcja swoja droga (podejrzewam ze Amerykanie zinterpretuja to jako respect US). Najwazniejsza jest praca u podstaw bo tu ludzie bardzo malo wiedza o Polsce i polskiej historii i lykaja ciemnote jaka wciskaja im media. Ja kiedy tylko moge to nawijam o polskiej historii, jesli jest jakas rocznica czy swieto to nawet spotkanie w korpo potrafie zaczac od wspomnienia o tym. To dopiero początek i była odsłona aby zainteresować polską stronę. Teraz jest szykowany przekaż na zagranicę także cierpliwości 1 Cytuj
ilon Napisano 7 Marca 2018 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 23 godziny temu, Roelka napisał: Powodzenia z ROC! Ja tez czekam, od lipca. Dzieki! No to jeszcze chyba chwilke poczekasz. BTW, po jakim czasie mniej wiecej dostalas NOA1? I rozumiem, ze ten dokument jest sam w sobie przedluzeniem rocznym karty, czy jest jakis dodatkowy papier? 23 godziny temu, Patipitts napisał: Powodzenia dziewczyny! Ja od 2 tyg czekam na smsa od uscis i maila co do aosu... cos czuje ze bedzie RFE, tak jakos sie nastawiłam ale jak to ilon powiedziała co bedzie to bedzie Dawaj znac na biezaco, trzymam kciuki. Moi znajomi jakis czas temu mieli interview, ale oni hajtneli sie jak on byl na J1. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi