Patipitts Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 Andy dzisiaj niedzielka, nie trzeba sie nigdzie spieszyć myśmy akurat odsypiali ciężki weekend takze donikąd sie nie spóźniliśmy, poza tym jedyne zegarki ktore trzeba było rano przestawić to na mikrofalówce i w autach, reszta sama sie przestawiła Cytuj
pelasia Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) Wczoraj sie imprezowało, a dzisiaj się odsypiało, więc nie trzeba było nigdzie biegać. U mnie w domu tylko dwa zegarki do przestawienia, wszystko inne jest "smart", więc się samo przestawia Edytowane 11 Marca 2018 przez pelasia Cytuj
andyopole Napisano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 Wot tiochnika! Jednego zegara nie przestawilem jesienią. Ten też był gotów. 1 Cytuj
andyopole Napisano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: Wot tiochnika! Jednego zegara nie przestawilem jesienią. Ten też był gotów. Małe sprostowanie: znalazłem jeszcze jeden, już gotowy do czasu letniego. Cytuj
ilon Napisano 14 Marca 2018 Zgłoś Napisano 14 Marca 2018 Wyslalam wczoraj moj I-751. Troche sie dziwnie czulam jak zostawialam te pudlo na poczcie, bo teraz juz wiem ze juz nic nie moge zmienic, dodac, odjac czy sprawdzic. Troche stresujace. Teraz czekam az dostane NOA1 i biometrics i zapominam o sprawie na jakis czas. Cytuj
Gość Napisano 14 Marca 2018 Zgłoś Napisano 14 Marca 2018 5 minut temu, ilon napisał: Wyslalam wczoraj moj I-751. Troche sie dziwnie czulam jak zostawialam te pudlo na poczcie, bo teraz juz wiem ze juz nic nie moge zmienic, dodac, odjac czy sprawdzic. Troche stresujace. Teraz czekam az dostane NOA1 i biometrics i zapominam o sprawie na jakis czas. Witaj w gronie czekajacych. Cytuj
jkb Napisano 14 Marca 2018 Zgłoś Napisano 14 Marca 2018 23 minuty temu, ilon napisał: Wyslalam wczoraj moj I-751. Troche sie dziwnie czulam jak zostawialam te pudlo na poczcie, bo teraz juz wiem ze juz nic nie moge zmienic, dodac, odjac czy sprawdzic. Troche stresujace. Teraz czekam az dostane NOA1 i biometrics i zapominam o sprawie na jakis czas. Wszystko bedzie OK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi