Patipitts Napisano 14 Marca 2018 Zgłoś Napisano 14 Marca 2018 A ja nadal czekam na NOA czekam na dzisiejsza pocztę, jak nic nie dostanę to dzwonię do uscis bo juz szału dostaje, pakiet wysłany ponad 3 tyg temu Cytuj
Patipitts Napisano 14 Marca 2018 Zgłoś Napisano 14 Marca 2018 No i dobiłam sie do uscis przez telefon. Dowiedziałam sie ze zaakceptowali mi i-485 i i-131 ale ead mi odsyłają, cos zle zrobiłam i mam im odesłać jak poprawie. Wysłali mi listy 10 marca. Uffff... co za ulga. Cytuj
andyopole Napisano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2018 8 godzin temu, ilon napisał: Wyslalam wczoraj moj I-751. Troche sie dziwnie czulam jak zostawialam te pudlo na poczcie, bo teraz juz wiem ze juz nic nie moge zmienic, dodac, odjac czy sprawdzic. Troche stresujace. Teraz czekam az dostane NOA1 i biometrics i zapominam o sprawie na jakis czas. Będzie dobrze. Trzymam kciuki. Cytuj
ilon Napisano 15 Marca 2018 Zgłoś Napisano 15 Marca 2018 23 godziny temu, jkb napisał: Wszystko bedzie OK 14 godzin temu, andyopole napisał: Będzie dobrze. Trzymam kciuki. Dziekuje Panowie! Cytuj
rzecze1 Napisano 17 Marca 2018 Zgłoś Napisano 17 Marca 2018 Dnia 9 March 2018 o 15:14, Joanna30 napisał: @rzecze1 dzięki za - jak zawsze - rzeczowy post. Cieszę się, że chce Ci się tyle pisać W ten sposób właściwie za każdym razem wyrażasz dokładnie to, co ja chciałabym powiedzieć, gdybym nie podchodziła do tych spraw zbyt emocjonalnie Dzięki! Dzieki Nie wiem, czy to jest az "tyle", to co widzicie to jest edytowana, skrocona wersja... Pisze szybko i zazwyczaj w podrozy gdy mam czas zatem prawie zawsze wychodza za dlugie. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 20 Marca 2018 Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 Dzisiaj rownonoc. Z tej okazji mozna w wiekszosci amerykanskich miast obserwowac ciekawy zachod Slonca [1] Jedna z niewielu zalet nudnego ukladu ulic w tym kraju ;-) [1] https://apod.nasa.gov/apod/ap180320.html Cytuj
karusek Napisano 20 Marca 2018 Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Xarthisius napisał: Dzisiaj rownonoc. Z tej okazji mozna w wiekszosci amerykanskich miast obserwowac ciekawy zachod Slonca [1] Jedna z niewielu zalet nudnego ukladu ulic w tym kraju ;-) [1] https://apod.nasa.gov/apod/ap180320.html Na szczescie "nudny" uklad jest w Nowym Jorku. Nie wyobrazam sobie zeby zmienic tam nazwy ulic z Numerow na Nazwy wlasne :-) Swoaja droga ladny widok Edytowane 20 Marca 2018 przez karusek Cytuj
andyopole Napisano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 Jak już jesteśmy w nudnym mieście.... Na początku maja lecę tam na tydzien. Na zwiedzanie będę miał 4-5 dni. Co, oprócz klasyków czyli Statuy Wolności, wyspy Imigrantów, punktu zero, itp. podpowiecie mi do obejrzenia. Interesuje mnie historia i technika. Galerie sztuki tym razem odpuszczam. Gdzie trzeba się zabukowac wczesniej? Będę z przewodnikiem, który mieszkał 20 lat na Battery Park więc potrzebuje tylko punkty, trasa dojazdu i komunikacja po mieście to jego problem. Cytuj
jkb Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 7 godzin temu, Xarthisius napisał: Dzisiaj rownonoc. Z tej okazji mozna w wiekszosci amerykanskich miast obserwowac ciekawy zachod Slonca [1] Jedna z niewielu zalet nudnego ukladu ulic w tym kraju ;-) [1] https://apod.nasa.gov/apod/ap180320.html Tak patrze na to zdjecie i okolica mi sie wydala bardzo znajoma. I w koncu mnie oswiecilo - jeden z budynkow po lewej to moj biurowiec Cytuj
karusek Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Jak już jesteśmy w nudnym mieście.... Na początku maja lecę tam na tydzien. Na zwiedzanie będę miał 4-5 dni. Co, oprócz klasyków czyli Statuy Wolności, wyspy Imigrantów, punktu zero, itp. podpowiecie mi do obejrzenia. Interesuje mnie historia i technika. Galerie sztuki tym razem odpuszczam. Gdzie trzeba się zabukowac wczesniej? Będę z przewodnikiem, który mieszkał 20 lat na Battery Park więc potrzebuje tylko punkty, trasa dojazdu i komunikacja po mieście to jego problem. Ja poleecam rejs Hudson River.Dobry widok na Manhattan a wieczorem pieknie oswietlony Brooklyn Bridge. Polecam tez ulice koreanska na Manhatanie, dobre jedzenie (Hanamichi - to akurat japonska kuchnia) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi