kzielu Napisano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 38 minut temu, andyopole napisał: U nas, na dzikim zachodzie dopiero o 8pm. To już nie będzie live Warto obejrzeć - szczególnie jak ktoś lubi musicale (a ja uwielbiam). Trochę mało rocka jak dla mnie ale może taki pomysł na to mieli, ogólnie bardzo dobre. Po zmasakrowaniu Grease przez Fox w zeszłym roku, miałem lekkie obawy... Cytuj
andyopole Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 To nie jest na moje siły. Godzina koncertu i szósta przerwa na reklamy. Wlazlem pod pierzyny i wolę poczytać książkę. Zresztą, jak na bądź co bądź rockoperę można stwierdzić brak rocka. Napewno obejrzał bym chętnie na żywo. Poszukam później w necie czy będą to grali w maju. Cytuj
Łukasz90 Napisano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 10 godzin temu, andyopole napisał: Co tam grypa. Pojedziesz tak czy inaczej. Zgadlem? Ja raz wybrałem się na wizytacje do kopalni z zapaleniem płuc , takim ,że lekarz mnie prowadzący (jedyny z 9 , którzy mnie badali stwierdził to od razu a inni przez 2 tygodnie wyznać się nie potrafili a ja leżałem jak łazarz z gorączką pod 40 stopni ),że nie zatrzyma mnie w szpitalu tylko dlatego ,że za niecały tydzień były Święta Bożego Narodzenia .A ja pojechałem z swoją inteligencją 350km i 1000m pod ziemię. Na dodatek nie zjadłem śniadania bo byłem spóźniony...( u mnie to czasem oznacza ,że robi mnie się słabo) .Miałem tyle sił ,że powiedziałem ,ze mnie słabo... Minęło trochę czasu (ponad 2 lata) a ja do tej pory czuje skutki mojej głupoty. Każdy ma własny rozum , ale po tym wszystkim stwierdzam ,ze nie warto było. Cytuj
kzielu Napisano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 6 godzin temu, andyopole napisał: To nie jest na moje siły. Godzina koncertu i szósta przerwa na reklamy. Wlazlem pod pierzyny i wolę poczytać książkę. Zresztą, jak na bądź co bądź rockoperę można stwierdzić brak rocka. Napewno obejrzał bym chętnie na żywo. Poszukam później w necie czy będą to grali w maju. Niestety czestotliwosc reklam zabijala to troche... Cytuj
ilon Napisano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Uff, dzisiaj sprawdzilam konto i w koncu USCIS procesuje moj czek Cytuj
karusek Napisano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) 23 godziny temu, ilon napisał: Uff, dzisiaj sprawdzilam konto i w koncu USCIS procesuje moj czek gratuluje Ci. zmowie zdrowaske zeby bylo szybko. A ze jestem teraz w Chicago blisko Jackowa to zdrowaska wspolnie z goralkami zadiala :-P. Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez karusek Cytuj
ilon Napisano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Godzinę temu, karusek napisał: gratuluje Ci. zmowie zdrowaske zeby bylo szybko. Dziekuje! Wczoraj nawet dostalam NOA1 Cytuj
Patipitts Napisano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Gratki ilon! Teraz juz z górki ja wlasnie w drodze na moje biometrics, ktore mam jutro z rana. Po przebudzeniu termometr wskazał magiczne 36,6 wiec jestem super happy ze udało sie wyzdrowieć do wyjazdu troche mnie jednak martwi ze nadal sie uscis nie odezwał w sprawie mojego ead, a dostali odpowiedz tydzień temu... No coz, jak widać z K1 poszło za gładko to teraz musze pocierpieć podwójnie. Cytuj
ilon Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2018 Dnia 4/3/2018 o 11:38, Patipitts napisał: Gratki ilon! Teraz juz z górki Mam nadzieje. Teraz tylko czekam na biometrics a potem zapominam o sprawie na rok. Napewno beda mnie wolac na interview. Nie mialam wczesniej przy AOSie, a teraz jeszcze mam ROC z rozwodem. Ale mimo wszystko staram sie byc pozytywnie nastawiona i sie niepotrzebnie nie denerwowac 1 Cytuj
Patipitts Napisano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2018 Dnia 4.04.2018 o 13:56, ilon napisał: Mam nadzieje. Teraz tylko czekam na biometrics a potem zapominam o sprawie na rok. Napewno beda mnie wolac na interview. Nie mialam wczesniej przy AOSie, a teraz jeszcze mam ROC z rozwodem. Ale mimo wszystko staram sie byc pozytywnie nastawiona i sie niepotrzebnie nie denerwowac Apropos tego ze ci „skipneli” Interview na GC, to sie wlasnie niedawno dowiedziałam ze juz tego nie robią wszyscy, nawet po K1 maja juz rozmowy, od niedawna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi