Patipitts Napisano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 GRUDZIEŃ zaczął sie o wiele lepiej niz listopad. Wlasnie dostałam list z immigration o wyznaczonej dacie Interview- 10 stycznia. Chyba ten telefon do immigration pomógł a juz miałam pisać do kongresmana 2 Cytuj
margherita_s Napisano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 50 minut temu, Patipitts napisał: GRUDZIEŃ zaczął sie o wiele lepiej niz listopad. Wlasnie dostałam list z immigration o wyznaczonej dacie Interview- 10 stycznia. Chyba ten telefon do immigration pomógł a juz miałam pisać do kongresmana Gratulacje!!! Będę trzymać za Ciebie mocno kciuki. I nic się nie stresuj rozmową, to tylko formalnośc 1 Cytuj
cee Napisano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 Jednak rhum to jest rhum. Ciekaw jestem w jakich trunkach się smakujecie Cytuj
Patipitts Napisano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 16 minut temu, margherita_s napisał: Gratulacje!!! Będę trzymać za Ciebie mocno kciuki. I nic się nie stresuj rozmową, to tylko formalnośc DZieki mam nadzieje bo szczerze to juz sie zaczynam stresować tym wszystkim, za to moj maz ma do wszystkiego luźne podejście i niczym sie nie przejmuje, zazdroszczę mu. Cytuj
andyopole Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 3 godziny temu, Patipitts napisał: DZieki mam nadzieje bo szczerze to juz sie zaczynam stresować tym wszystkim, za to moj maz ma do wszystkiego luźne podejście i niczym sie nie przejmuje, zazdroszczę mu. Bo to nie jego deportują, w razie cuś..... Cytuj
andyopole Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 Pytanie mam. Chciałem zabrać do Polski baterię do iRomba. Słyszałem że większe baterie LiOn wyrzucają z bagażu rejestrowanego. Ona ma ponad 5000 mAh. Ktoś przerabiał temat? Cytuj
Paulina_89 Napisano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, andyopole napisał: Pytanie mam. Chciałem zabrać do Polski baterię do iRomba. Słyszałem że większe baterie LiOn wyrzucają z bagażu rejestrowanego. Ona ma ponad 5000 mAh. Ktoś przerabiał temat? W bagazu rejestrowanym nie mozna miec zadnych lithium batteries luzem: https://www.faa.gov/about/office_org/headquarters_offices/ash/ash_programs/hazmat/passenger_info/media/Airline_passengers_and_batteries.pdf zachecam do lektury powyzej;) plus przekalkulowania z mAh na watts Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Paulina_89 Cytuj
andyopole Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 Ok. Teorie poznalem. Czy ktoś przerobił temat praktycznie? Cytuj
quarterback87 Napisano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 g2 godziny temu, andyopole napisał: Ok. Teorie poznalem. Czy ktoś przerobił temat praktycznie? Weź to Andy wyślij przez jakiegoś DHL-a jako bulbulator i raczej nikt nie będzie drążył co tam wysłano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi