ilon Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Jkb, nie wiem czy z Toba wszystko w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 2 godziny temu, kzielu napisał: Ja tylko chcialem zauwazyc ze to juz sie troche nudne robi.... Chcialbym Cie zobaczyc jak sie cieszysz ta pogoda na zewnatrz (przez dluzej niz 30 sekund)... Co sie nudne robi? Wszyscy strasza zimnem to trzeba troche humoru wstrzyknac Przeciez nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie w -50 na zewnatrz lazil... 1 godzinę temu, ilon napisał: Jkb, nie wiem czy z Toba wszystko w porzadku Tez sie czasem zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 1 godzinę temu, jkb napisał: Co sie nudne robi? Wszyscy strasza zimnem to trzeba troche humoru wstrzyknac Przeciez nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie w -50 na zewnatrz lazil... Tez sie czasem zastanawiam Te gadanie ze zima taka spoko jest. Rozumiem ze mozna nie lubiec upalow ale bez przesady ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 7 minut temu, kzielu napisał: Te gadanie ze zima taka spoko jest. Rozumiem ze mozna nie lubiec upalow ale bez przesady ;-) Widzisz, to jest takie jednowymiarowe postrzeganie tej pory roku: ze pizdzi Uwielbiam zime nie tylko ze wzgledu na temperatury. Krajobraz jest przepiekny - wszystko jest spowite bialym puchem i wyglada bajecznie. Mozna sie przy kominku przy palonym drewnie ogrzac. Maintenance yardu i basenu zasadniczo nie istnieje. Zabawa w sniegu. Brak insektow. Mozna dlugo wymieniac zalety. Jak ktos patrzy na zime jedynie przez pryzmat oblodzonych drog i koniecznosci zalozenia dodatkowej warstwy ubrania to faktycznie moze miec podobna niechec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 12 minut temu, jkb napisał: Widzisz, to jest takie jednowymiarowe postrzeganie tej pory roku: ze pizdzi Uwielbiam zime nie tylko ze wzgledu na temperatury. Krajobraz jest przepiekny - wszystko jest spowite bialym puchem i wyglada bajecznie. Mozna sie przy kominku przy palonym drewnie ogrzac. Maintenance yardu i basenu zasadniczo nie istnieje. Zabawa w sniegu. Brak insektow. Mozna dlugo wymieniac zalety. Jak ktos patrzy na zime jedynie przez pryzmat oblodzonych drog i koniecznosci zalozenia dodatkowej warstwy ubrania to faktycznie moze miec podobna niechec No wlasnie - ale sa dwa podstawowe problemy - pizdzi i sypia tony soli gdzie sie tylko da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 12 minut temu, jkb napisał: Widzisz, to jest takie jednowymiarowe postrzeganie tej pory roku: ze pizdzi [….] Maintenance yardu i basenu zasadniczo nie istnieje. Zabawa w sniegu. Brak insektow. Mozna dlugo wymieniac zalety. Jak ktos patrzy na zime jedynie przez pryzmat oblodzonych drog i koniecznosci zalozenia dodatkowej warstwy ubrania to faktycznie moze miec podobna niechec Rzeczywiscie , wole kosic trawnik niz dymac w mrozie za snowblowerem. Raz mnie ta przyjemnosc spotkala gdy wizytowalem wujka w Spokane, tam snieg w zimie to codziennosc. Chyba ze dwie godziny odwalalem snieg z driweya… Slowo honoru, wole kosiarke! Zdecydowanie wole zalozyc na siebie jedna warstwe ubrania mniej niz wiecej chociaz do kosciola w niedziele pojechalem w marynarce i letnich pantoflach, taka zima u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Godzinę temu, andyopole napisał: Rzeczywiscie , wole kosic trawnik niz dymac w mrozie za snowblowerem. Raz mnie ta przyjemnosc spotkala gdy wizytowalem wujka w Spokane, tam snieg w zimie to codziennosc. Chyba ze dwie godziny odwalalem snieg z driweya… Slowo honoru, wole kosiarke! Zdecydowanie wole zalozyc na siebie jedna warstwe ubrania mniej niz wiecej chociaz do kosciola w niedziele pojechalem w marynarce i letnich pantoflach, taka zima u nas. Ehhh, trzeba miec sąsiadów takich jak ja od ponad 12 lat ani razu przed domem nie odsniezalismy , trawników tez nie kosze, w górach mieszkam. Kiedyś mnie zima tez denerwowała, ale z roku na rok, coraz czesciej czekam na te porę roku. I kominek lubie, ciepełko w domu i widoki, jazda samochodem tez mi w sniegu jakoś nie przeszkadza. A ze wilgotność u nas prawie nieistniejąca, to kwestia tylko dobranego ubrania. Letem to w pracy marzne przez klime, do samochodu wsiadać nagrzanego nie znoszę, a bycie na zewnątrz w gorowie tez do przyjemności nie należy, no chyba ze sie jest nad jeziorkiem Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 9 godzin temu, kzielu napisał: No wlasnie - ale sa dwa podstawowe problemy - pizdzi i sypia tony soli gdzie sie tylko da. I samochod, buty i wycieraczki w aucie upier...one w tej soli czy cokolwiek oni tam sypia/pryskaja na droge co sprawia, ze kolor mojego auta zmienia sie z ciemnego grafitu na szary jak dym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 A moje auto nie wie co to sól na drogach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Wylazlem dzisiaj na dwor i zrobilem mala rundke z psinka. Wiatr zmusil mnie do zalozenia rekawiczek dzisiaj Powiedzialbym ze tragedii nie ma i o ile nie bedzie sie lazilo w silnym przeciagu wiatru bez oslony Jezeli mialbym te sytuacje do czegos porownac to chyba do pieknego, slonecznego dnia na stoku narciarskim na alpejskim lodowcu. Nihil novi Trzymajcie sie cieplo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi