mola Napisano 6 Września 2021 Zgłoś Napisano 6 Września 2021 8 godzin temu, andyopole napisał: Ładny zestaw! U mnie jest gdzie zaparkować, dawaj na Zachód! Midwest przyjmuje wyzwanie pt. „Kto ma dłuższy driveway?” Cytuj
kzielu Napisano 6 Września 2021 Zgłoś Napisano 6 Września 2021 I na miejscu (wczoraj). (Top Gun theme) Dodatkowe punkty jak ktoś odgadnie samoloty na zdjęciu (przebazowane z Offut AFB która jest w remoncie) 1 Cytuj
kzielu Napisano 12 Września 2021 Zgłoś Napisano 12 Września 2021 On 9/4/2021 at 10:05 PM, mola said: Obraza not taken zapraszamy na kawę w drodze powrotnej Dzięki wielkie za zaproszenie i gościnę. Super było wpaść i przybić piątke, żona mi coś o baby fever po zobaczeniu Niny zaczęła opowiadać... Cytuj
mola Napisano 12 Września 2021 Zgłoś Napisano 12 Września 2021 5 minut temu, kzielu napisał: Dzięki wielkie za zaproszenie i gościnę. Super było wpaść i przybić piątke, żona mi coś o baby fever po zobaczeniu Niny zaczęła opowiadać... My dziękujemy za odwiedziny i polecamy się na przyszłość. Mam nadzieję, że nie zagadaliśmy Was na śmierć Cytuj
andyopole Napisano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Września 2021 45 minut temu, kzielu napisał: Dzięki wielkie za zaproszenie i gościnę. Super było wpaść i przybić piątke, żona mi coś o baby fever po zobaczeniu Niny zaczęła opowiadać... Nie ma to tamto, do dzieła! Następny ponad też będzie miał cztery kółka, tylko napęd inny. Cytuj
andyopole Napisano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Września 2021 40 minut temu, mola napisał: My dziękujemy za odwiedziny i polecamy się na przyszłość. Mam nadzieję, że nie zagadaliśmy Was na śmierć Zazdroszczę spotkania! Cytuj
kzielu Napisano 12 Września 2021 Zgłoś Napisano 12 Września 2021 42 minutes ago, mola said: My dziękujemy za odwiedziny i polecamy się na przyszłość. Mam nadzieję, że nie zagadaliśmy Was na śmierć Absolutnie nie - chętnie byśmy pogadali dłużej ale kawałek do domu jeszcze był. Za rok pewnie ta sama trasa Cytuj
kzielu Napisano 12 Września 2021 Zgłoś Napisano 12 Września 2021 (edytowane) 4 minutes ago, andyopole said: Nie ma to tamto, do dzieła! Następny ponad też będzie miał cztery kółka, tylko napęd inny. W moim wieku (45) to już za późno nie ma szans - emerytura, wnuki i takie tam... Edytowane 12 Września 2021 przez kzielu Cytuj
andyopole Napisano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 14 Września 2021 Mam pytanie do tych, ktorzy mieszkaja w duzych srodowiskach polonijnych. Moja kolezanka z Anglii szuka kupca na nieruchomosc w Polsce. Podrzuccie prosze jakies linki do polonijnych stron internetowych z ogloszeniami. Cytuj
andyopole Napisano 19 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 19 Września 2021 Dzis spadł pierwszy mierzalny deszcz od początku czerwca. Ma padać jeszcze w niedzielę a od wtorku znów 28°C. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi