mcpear Napisano Sobota o 23:42 Zgłoś Napisano Sobota o 23:42 Ja też po. Paszport załatwiony przez Andiego zadziałał. W San Diego urna wyglądała dość lewacko. Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 15:41 Autor Zgłoś Napisano Niedziela o 15:41 Dzień dobry! Już odespałem! Liczenie poszło sprawnie A zatwierdzenie z PKW przyszło już ok. 22:40. O północy byłem domu. O godz. 12:00 PST podam Wam wyniki. 5 1 Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 19:00 Autor Zgłoś Napisano Niedziela o 19:00 W Portland, T 168, N 43. W USA z lokali dotychczas podliczonych T 15k, N 16k. Jak na USA przewaga N niewielka w porównaniu do poprzednich wyborów. Cytuj
MeganMarkle Napisano Niedziela o 19:30 Zgłoś Napisano Niedziela o 19:30 3 hours ago, andyopole said: Dzień dobry! Już odespałem! Liczenie poszło sprawnie A zatwierdzenie z PKW przyszło już ok. 22:40. O północy byłem domu. O godz. 12:00 PST podam Wam wyniki. O wow, czy na zdjęciu to Ty? Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 19:38 Autor Zgłoś Napisano Niedziela o 19:38 6 minut temu, MeganMarkle napisał: O wow, czy na zdjęciu to Ty? To tylko zastępca Przewodniczacego Obwodowej Komisji Wyborczej... Cytuj
SuperTraveller Napisano wczoraj o 00:04 Zgłoś Napisano wczoraj o 00:04 (edytowane) Wracajcie do kraju drodzy rodacy albowiem będziemy mieli Amerykę w Polsce. Haczyk jest tylko taki, że to będzie USA w Polsce ale na wzór Trumpa. Jprdl... to koniec tego kraju, właśnie wyrzuciliśmy wszelkie pozytywne perspektywy do kosza i wracamy na ścieżkę stawania się drugimi Węgrami... Edytowane wczoraj o 00:06 przez SuperTraveller Cytuj
Zuza007 Napisano 23 godziny temu Zgłoś Napisano 23 godziny temu 7 hours ago, SuperTraveller said: Wracajcie do kraju drodzy rodacy albowiem będziemy mieli Amerykę w Polsce. Haczyk jest tylko taki, że to będzie USA w Polsce ale na wzór Trumpa. Jprdl... to koniec tego kraju, właśnie wyrzuciliśmy wszelkie pozytywne perspektywy do kosza i wracamy na ścieżkę stawania się drugimi Węgrami... No niestety... A za dwa lata do kompletu brunatny rząd Pis Konfa... Cytuj
MeganMarkle Napisano 19 godzin temu Zgłoś Napisano 19 godzin temu czy ma ktos wyniki głosowania za granicą? Konkretnie gdzie per komisja można to zobaczyć? Cytuj
mola Napisano 18 godzin temu Zgłoś Napisano 18 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, MeganMarkle napisał: czy ma ktos wyniki głosowania za granicą? Konkretnie gdzie per komisja można to zobaczyć? Oficjalna strona Państwowej Komisji Wyborczej: https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/2/wynik/pow/149900 Po kliknięciu czerwoną zakładkę "w ponownym głosowaniu" nad listą krajów, a potem na dany kraj są szczegółowe wyniki z każdej komisji Edytowane 18 godzin temu przez mola 1 Cytuj
kinia2071 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu zwrot akcji nie zły, cóż patrząc jak głosowali Polacy to nigdy nie będzie dobrze. Czasami żałuje, że wróciłam z emigracji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi