mcpear Napisano Sobota o 23:42 Zgłoś Napisano Sobota o 23:42 Ja też po. Paszport załatwiony przez Andiego zadziałał. W San Diego urna wyglądała dość lewacko. Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 15:41 Autor Zgłoś Napisano Niedziela o 15:41 Dzień dobry! Już odespałem! Liczenie poszło sprawnie A zatwierdzenie z PKW przyszło już ok. 22:40. O północy byłem domu. O godz. 12:00 PST podam Wam wyniki. 6 1 Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 19:00 Autor Zgłoś Napisano Niedziela o 19:00 W Portland, T 168, N 43. W USA z lokali dotychczas podliczonych T 15k, N 16k. Jak na USA przewaga N niewielka w porównaniu do poprzednich wyborów. Cytuj
MeganMarkle Napisano Niedziela o 19:30 Zgłoś Napisano Niedziela o 19:30 3 hours ago, andyopole said: Dzień dobry! Już odespałem! Liczenie poszło sprawnie A zatwierdzenie z PKW przyszło już ok. 22:40. O północy byłem domu. O godz. 12:00 PST podam Wam wyniki. O wow, czy na zdjęciu to Ty? Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 19:38 Autor Zgłoś Napisano Niedziela o 19:38 6 minut temu, MeganMarkle napisał: O wow, czy na zdjęciu to Ty? To tylko zastępca Przewodniczacego Obwodowej Komisji Wyborczej... Cytuj
SuperTraveller Napisano wczoraj o 00:04 Zgłoś Napisano wczoraj o 00:04 (edytowane) Wracajcie do kraju drodzy rodacy albowiem będziemy mieli Amerykę w Polsce. Haczyk jest tylko taki, że to będzie USA w Polsce ale na wzór Trumpa. Jprdl... to koniec tego kraju, właśnie wyrzuciliśmy wszelkie pozytywne perspektywy do kosza i wracamy na ścieżkę stawania się drugimi Węgrami... Edytowane wczoraj o 00:06 przez SuperTraveller Cytuj
Zuza007 Napisano wczoraj o 08:00 Zgłoś Napisano wczoraj o 08:00 7 hours ago, SuperTraveller said: Wracajcie do kraju drodzy rodacy albowiem będziemy mieli Amerykę w Polsce. Haczyk jest tylko taki, że to będzie USA w Polsce ale na wzór Trumpa. Jprdl... to koniec tego kraju, właśnie wyrzuciliśmy wszelkie pozytywne perspektywy do kosza i wracamy na ścieżkę stawania się drugimi Węgrami... No niestety... A za dwa lata do kompletu brunatny rząd Pis Konfa... Cytuj
MeganMarkle Napisano wczoraj o 11:17 Zgłoś Napisano wczoraj o 11:17 czy ma ktos wyniki głosowania za granicą? Konkretnie gdzie per komisja można to zobaczyć? Cytuj
mola Napisano 23 godziny temu Zgłoś Napisano 23 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, MeganMarkle napisał: czy ma ktos wyniki głosowania za granicą? Konkretnie gdzie per komisja można to zobaczyć? Oficjalna strona Państwowej Komisji Wyborczej: https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/2/wynik/pow/149900 Po kliknięciu czerwoną zakładkę "w ponownym głosowaniu" nad listą krajów, a potem na dany kraj są szczegółowe wyniki z każdej komisji Edytowane 23 godziny temu przez mola 1 Cytuj
kinia2071 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Napisano 19 godzin temu zwrot akcji nie zły, cóż patrząc jak głosowali Polacy to nigdy nie będzie dobrze. Czasami żałuje, że wróciłam z emigracji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi