andyopole Napisano 23 Maja Autor Zgłoś Napisano 23 Maja To rzeczywiście bydlę. Moje auto wydawało mi się zawsze niemałe dopóki nie zaparkował koło mnie ten czołg. Kolega z pracy dostał z serwisu jako zastępcze. Cytuj
mcpear Napisano 23 Maja Zgłoś Napisano 23 Maja Małe amerykańskie sportowe coupe - w codziennym użytku maksymalnie na dwie osoby W okolicy na autostradzie jak spotykam to nigdy na HOV lane (która tutaj rozumiana jest jako 2+) - w rozumieniu tubylców za małe aby wozić pasażerów. Aczkolwiek przygotuj się na ceny 4.7 - 4.9 za galon na roadtripie i spalanie 15 mpg. Zwiększyłaś limity na kartach? Zazdroszczę tej objazdówki - robiłem kilka razy i zawsze zawsze chętnie powtarzam. Cytuj
Joanna30 Napisano 23 Maja Zgłoś Napisano 23 Maja Już się nie mogę doczekać zdjęć z tej objazdówki! Cytuj
kzielu Napisano 23 Maja Zgłoś Napisano 23 Maja (edytowane) 1 hour ago, mcpear said: Małe amerykańskie sportowe coupe - w codziennym użytku maksymalnie na dwie osoby W okolicy na autostradzie jak spotykam to nigdy na HOV lane (która tutaj rozumiana jest jako 2+) - w rozumieniu tubylców za małe aby wozić pasażerów. Aczkolwiek przygotuj się na ceny 4.7 - 4.9 za galon na roadtripie i spalanie 15 mpg. Zwiększyłaś limity na kartach? Zazdroszczę tej objazdówki - robiłem kilka razy i zawsze zawsze chętnie powtarzam. Ja właśnie jestem w Lincoln, NE na długi weekend (800 Mil w jedną stronę z przyczepą OH-IN-IL-IA-NE)). Najdroższe paliwo jest - w IL. Wszędzie dookoła - tańsze (pomijając CA czy WA). Więc takie ceny to oni mają w domu . Swoją drogą 12.5 mogą średnie spalanie więc jak na towing to nie najgorzej. Edytowane 23 Maja przez kzielu Cytuj
mcpear Napisano 23 Maja Zgłoś Napisano 23 Maja Ja na Costco dzisiaj 5.99 za regular - najtańsze w okolicy. Na Chevron widziałem 7.29 Cytuj
andyopole Napisano 23 Maja Autor Zgłoś Napisano 23 Maja Wczoraj, na "mojej" gasstation 4.87. We wtorek w Seattle 6.09. Na powrocie, bliżej Oregonu, 5,79. Za tyle, wlałem 8 galonow aby nie dojechać do domu na oparach. Cytuj
kzielu Napisano 23 Maja Zgłoś Napisano 23 Maja (edytowane) Jakiś miesiąc temu leciałem do TPE przez SEA i miałem 7.5h layover to sie wybiłem z lotniska. Ładna okolica ale $7/galon paliwo to oooof. Też tankuje na Costco ale z przyczepą w drodze to słaby pomysł.... Edytowane 23 Maja przez kzielu Cytuj
motorolnik Napisano 24 Maja Zgłoś Napisano 24 Maja On 5/22/2026 at 10:01 PM, andyopole said: Gosc z Polski prosil zeby mu kupic karte SIM Prepaid. Potrzebuje praktycznie do SMSow bo czasem zeby sie gdzies zalogowac wymagany jest amerykanski numer. Zupelnie nie mam pojecia co dzis jest w tej branzy. Zanalazlem jakies ale np. wazne tylko 30 dni. Podpowiedzcie cos madrego. Jak już będzie miał to niech od razu śmiga podpiąć amerykański numer pod google voice. Jak w ten sposób mam amerykański numer już 12-ty rok. Bonus jest też taki, że z google voice można dzwonić i smsmować za darmo do innych amerykańskich numerów. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 24 Maja Zgłoś Napisano 24 Maja 20 hours ago, mcpear said: Aczkolwiek przygotuj się na ceny 4.7 - 4.9 za galon na roadtripie i spalanie 15 mpg. Zwiększyłaś limity na kartach? Po 800 milach melduje: 22.4 mpg. W chujwieville Kansas moj Drogi e87 po 3.75. Tu kochaja POTUS. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi