andyopole Napisano 4 godziny temu Autor Zgłoś Napisano 4 godziny temu To rzeczywiście bydlę. Moje auto wydawało mi się zawsze niemałe dopóki nie zaparkował koło mnie ten czołg. Kolega z pracy dostał z serwisu jako zastępcze. Cytuj
mcpear Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu Małe amerykańskie sportowe coupe - w codziennym użytku maksymalnie na dwie osoby W okolicy na autostradzie jak spotykam to nigdy na HOV lane (która tutaj rozumiana jest jako 2+) - w rozumieniu tubylców za małe aby wozić pasażerów. Aczkolwiek przygotuj się na ceny 4.7 - 4.9 za galon na roadtripie i spalanie 15 mpg. Zwiększyłaś limity na kartach? Zazdroszczę tej objazdówki - robiłem kilka razy i zawsze zawsze chętnie powtarzam. Cytuj
Joanna30 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu Już się nie mogę doczekać zdjęć z tej objazdówki! Cytuj
kzielu Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu (edytowane) 1 hour ago, mcpear said: Małe amerykańskie sportowe coupe - w codziennym użytku maksymalnie na dwie osoby W okolicy na autostradzie jak spotykam to nigdy na HOV lane (która tutaj rozumiana jest jako 2+) - w rozumieniu tubylców za małe aby wozić pasażerów. Aczkolwiek przygotuj się na ceny 4.7 - 4.9 za galon na roadtripie i spalanie 15 mpg. Zwiększyłaś limity na kartach? Zazdroszczę tej objazdówki - robiłem kilka razy i zawsze zawsze chętnie powtarzam. Ja właśnie jestem w Lincoln, NE na długi weekend (800 Mil w jedną stronę z przyczepą OH-IN-IL-IA-NE)). Najdroższe paliwo jest - w IL. Wszędzie dookoła - tańsze (pomijając CA czy WA). Więc takie ceny to oni mają w domu . Swoją drogą 12.5 mogą średnie spalanie więc jak na towing to nie najgorzej. Edytowane 1 godzinę temu przez kzielu Cytuj
mcpear Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu Ja na Costco dzisiaj 5.99 za regular - najtańsze w okolicy. Na Chevron widziałem 7.29 Cytuj
andyopole Napisano 56 minut temu Autor Zgłoś Napisano 56 minut temu Wczoraj, na "mojej" gasstation 4.87. We wtorek w Seattle 6.09. Na powrocie, bliżej Oregonu, 5,79. Za tyle, wlałem 8 galonow aby nie dojechać do domu na oparach. Cytuj
kzielu Napisano 24 minuty temu Zgłoś Napisano 24 minuty temu (edytowane) Jakiś miesiąc temu leciałem do TPE przez SEA i miałem 7.5h layover to sie wybiłem z lotniska. Ładna okolica ale $7/galon paliwo to oooof. Też tankuje na Costco ale z przyczepą w drodze to słaby pomysł.... Edytowane 22 minuty temu przez kzielu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi