pelasia Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 2 godziny temu, Patipitts napisał: U nas papier tez jest, gorzej z pieluchami. Dzisiaj sie mezowi udalo kupic mala paczke naszego rozmiaru. Jak tak dalej pojdzie bede musiala sie w koncu przelamac i wyciagnac tetry i zestaw do wielopieluchowania ktory dostalam od znajomych Sent from my iPhone using Tapatalk Ja mam amazon subscription i się nie muszę martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 38 minut temu, Jackie napisał: Starszego syna wychowałam na tertrze - jest to ciut upierdliwe. Ale jak masz suszarkę to naprawdę odpada kupa (pun intended ) roboty. Teraz cloth diapers to inna bajka. Mam w domu na wszelki wypadek i mają inserty i wyglądają dość fajne. Wkładasz dodatkowo insert lining I nawet kupa nie straszna. Wyrzucasz lining i możesz prać normalnie ( ja mam opcje sterylizacji w pralce) i włala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Ja mam amazon subscription i się nie muszę martwić Ja tez ale podobno Amazon nie dostarcza bo wirus?Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Teraz cloth diapers to inna bajka. Mam w domu na wszelki wypadek i mają inserty i wyglądają dość fajne. Wkładasz dodatkowo insert lining I nawet kupa nie straszna. Wyrzucasz lining i możesz prać normalnie ( ja mam opcje sterylizacji w pralce) i włala Dokladnie takie mam. I opcje sterilizacji w pralce tez. Mimo wszystko jakos nie moge sie przelamac i ide na latwizne;)Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 29 minut temu, Patipitts napisał: Ja tez ale podobno Amazon nie dostarcza bo wirus? Sent from my iPhone using Tapatalk Nadal wysyłają essentials tak jak wcześniej. Moje zostały dostarczone na czas jak zwykle. Z tymi niejednorazowymi pieluchami też się nie mogłam przełamać ale jak wypróbowałam to nie było tak źle. Choć niestety, też idę na łatwiznę, bo wygodniej. I mimo że mam to chyba użyłam w sumie z 5 dni max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Nadal wysyłają essentials tak jak wcześniej. Moje zostały dostarczone na czas jak zwykle. Z tymi niejednorazowymi pieluchami też się nie mogłam przełamać ale jak wypróbowałam to nie było tak źle. Choć niestety, też idę na łatwiznę, bo wygodniej. I mimo że mam to chyba użyłam w sumie z 5 dni max:rolleyes: O, dobrze wiedziec.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 2 hours ago, Patipitts said: Ja tez ale podobno Amazon nie dostarcza bo wirus? Sent from my iPhone using Tapatalk Jak to nie dostarcza? Ja żyje wyłącznie na dostawach amazona, codzień paczka pod drzwiami ląduje... Fakt ze czas dostawy w Prime jest wydłużony ale póki co ciagle dowożą. A pampersami się zdążyłam póki co na 2mc obkupic, aczkolwiek nie sądziłam że nawet tego zabraknie O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 2 hours ago, Patipitts said: Dokladnie takie mam. I opcje sterilizacji w pralce tez. Mimo wszystko jakos nie moge sie przelamac i ide na latwizne;) Sent from my iPhone using Tapatalk A jakie macie? Może lepiej tez sobie kupie na wszelki wypadek... w końcu dopóki jesteśmy w domu to używanie tego nie powinno być aż tak upierdliwe.. @pelasia polecisz jakiś „starter pack” dla laika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 A jakie macie? Może lepiej tez sobie kupie na wszelki wypadek... w końcu dopóki jesteśmy w domu to używanie tego nie powinno być aż tak upierdliwe.. [mention=8161]pelasia[/mention] polecisz jakiś „starter pack” dla laika? Zmusilas mnie zeby to wyciagnac Ja mam taki zestawik. Otulacze mam w typie z kieszonka i glownie firmy bestbottom a wkladki z tego co sie zdarzylam zorientowac sa typu prefold. W dwoch rozmiarach. Ten motylek to tzw snapi ktorego sie uzywa do spinania wkladow przy innym sposobie noszenia niz kieszonka. No i “wet bag” na brudy.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Ja mam te. Wydlubalam z amazon, bo młody śpi i nie chce do niego wchodzić. Na podstawie tych zauważyłam, że lepiej jak dziecko ma powyżej 10lbs, bo inaczej wydaja sie trochę duże, choć małemu nie przeszkadza. Są snapki dostosujace do rozmiaru. Nigdy nie używałam poza domem ale jak siedziałam w domu to parę dni tu i tam się użylo. Jak chcesz więcej zdjęć to daj znać. Czy byłam pod wrażeniem tych pieluch? Nie zakochałam się w nich ale dobrze mieć w domu na wszelki wypadek. Nie zauważyłam aby maluch zauważył różnicę. Edytowane 21 Marca 2020 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi