SanFrancisco Napisano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2021 Wiem, że to bardziej skomplikowane i byłoby to trochę naciągane, ale może ktoś słyszał o czymś podobnym i mnie naprowadzi. Co myślicie o otworzeniu firmy w Polsce, przyjmowaniu zleceń z różnych krajów (głownie USA) - praca zdalna i byciu w tym samym czasie na wizie studenckiej w USA? Cytuj
Sebol83 Napisano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2021 Na wizie studenckiej nie możesz mieć dochodów innych niz z pracy na kampusie. Jeżeli takowe zostaną wykryte - bye bye visa Cytuj
andyopole Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2021 Pierwszy i zapewne ostatni, wściekły atak tegorocznej zimy 1 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2021 48 minutes ago, andyopole said: Pierwszy i zapewne ostatni, wściekły atak tegorocznej zimy Przynajmniej masz troszke sniegu. U mnie ciągle nic. Cytuj
andyopole Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2021 55 minut temu, Roelka v.2 napisał: Przynajmniej masz troszke sniegu. U mnie ciągle nic. Wcalem nie happy. Na szczęście jutrzejszego, mam nadzieję, lunchu nie doczeka. Mi wystarcza widok śniegu na Mount Good. Rano troszkę przymarzly kałuże na drogach i już było kilka aut w rowach. A niech mi się nie uda uciec i któryś we mnie przyfandzoli? Cytuj
ilon Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2021 Moj boss mi dzisiaj zadzwonil, ze ma covida - ostatni raz go widzialam w czwartek, jego symptomy sie zaczely w sobote, w poniedzialek poszedl zrobic test i dzisiaj dostal pozytywny wynik. Czy pomimo tego, ze ja mam zero objawow, ale siedzialam z nim w jednym biurze w czwartek powinnam isc na test? Czy bylo za wczesnie zebym ja byla narazona? Co myslicie? Cytuj
Patipitts Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2021 Moj boss mi dzisiaj zadzwonil, ze ma covida - ostatni raz go widzialam w czwartek, jego symptomy sie zaczely w sobote, w poniedzialek poszedl zrobic test i dzisiaj dostal pozytywny wynik. Czy pomimo tego, ze ja mam zero objawow, ale siedzialam z nim w jednym biurze w czwartek powinnam isc na test? Czy bylo za wczesnie zebym ja byla narazona? Co myslicie? Idz zrob test. Moja mama zlapala od ksiegowej ktora siedzi w innym pokoju a potem szef zlapal od mamy/innej pracownicy choc ma osobny gabinet. Wszyscy nosili maski. Objawy mieli po paru dniach.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
andyopole Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2021 Kolega w pracy w czwartek źle się poczuł, poszedł do domu. W piątek rano pojechał na test i po godzinie miał pozytywny wynik. Chociaż mam osobny Office poszliśmy wszyscy do domu na tydzień. Nikt więcej nie zachorował. Cytuj
ilon Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2021 Okiii, umowilam na jutro rapid test. Cytuj
andyopole Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2021 Robilem juz trzy razy. Wkurzajace to dlubanie patykiem w nosie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi