Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że to bardziej skomplikowane i byłoby to trochę naciągane, ale może ktoś słyszał o czymś podobnym i mnie naprowadzi. Co myślicie o otworzeniu firmy w Polsce, przyjmowaniu zleceń z różnych krajów (głownie USA) - praca zdalna i byciu w tym samym czasie na wizie studenckiej w USA?

Napisano
55 minut temu, Roelka v.2 napisał:

Przynajmniej masz troszke sniegu. :D U mnie ciągle nic.

Wcalem nie happy. Na szczęście jutrzejszego, mam nadzieję,  lunchu nie doczeka.  Mi wystarcza widok śniegu na Mount Good.  :)

Rano troszkę przymarzly kałuże na drogach i już było kilka aut w rowach. A niech mi się nie uda uciec i któryś we mnie przyfandzoli? :(

Napisano

Moj boss mi dzisiaj zadzwonil, ze ma covida - ostatni raz go widzialam w czwartek, jego symptomy sie zaczely w sobote, w poniedzialek poszedl zrobic test i dzisiaj dostal pozytywny wynik. Czy pomimo tego, ze ja mam zero objawow, ale siedzialam z nim w jednym biurze w czwartek powinnam isc na test? Czy bylo za wczesnie zebym ja byla narazona? Co myslicie? 

Napisano
Moj boss mi dzisiaj zadzwonil, ze ma covida - ostatni raz go widzialam w czwartek, jego symptomy sie zaczely w sobote, w poniedzialek poszedl zrobic test i dzisiaj dostal pozytywny wynik. Czy pomimo tego, ze ja mam zero objawow, ale siedzialam z nim w jednym biurze w czwartek powinnam isc na test? Czy bylo za wczesnie zebym ja byla narazona? Co myslicie? 

Idz zrob test. Moja mama zlapala od ksiegowej ktora siedzi w innym pokoju a potem szef zlapal od mamy/innej pracownicy choc ma osobny gabinet. Wszyscy nosili maski. Objawy mieli po paru dniach.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Napisano

Kolega w pracy w czwartek źle się poczuł, poszedł do domu. W piątek rano pojechał na test i po godzinie miał pozytywny wynik. Chociaż mam osobny Office poszliśmy wszyscy do domu na tydzień. Nikt więcej nie zachorował.