Roelka v.2 Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 2 hours ago, ilon said: Okiii, umowilam na jutro rapid test. Powodzenia, bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 3 hours ago, andyopole said: Robilem juz trzy razy. Wkurzajace to dlubanie patykiem w nosie. Ja tez wielorazowiec. Gdyby tylko w nosie, bo ja mam wrazenie, ze galki oczne od srodka macaja rapid test chyba ze sliny robia. Powodzonka ilonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 2 minuty temu, pelasia napisał: rapid test chyba ze sliny robia. Mi dlubali w nosie tez, wynik byl po 15 minutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 1 minute ago, andyopole said: Mi dlubali w nosie tez, wynik byl po 15 minutach. Czyli nie da rady, trzeba sie na dlubanie przygotowac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 34 minuty temu, pelasia napisał: Czyli nie da rady, trzeba sie na dlubanie przygotowac ! Można sobie w domu poćwiczyć... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) OK - hit, po kilku godzinach po tym jak napisalam, nasza HR dyrektorka zadzwonila do mnie zeby mnie poinformowac, ze bylam exposed w tamtym tygodniu i ze mam isc do domu w trybie natychniastowym i zrobic test i dac jej znac jak dostane wynik. Wiec znalazlam wolny termin na dzis, poszlam, zrobilam test, wynik negatywny - wspominalam juz chyba, ze covid sie mnie boi, co nie? Anyways, dzwonie wiec spowrotem do HR i mowie, ze wynik negatywny, na co dostalam odpowiedz ze moge dopiero przyjsc do biura w piatek, bo polityka firmy jest taka, ze po tym jak sie jest exposed trzeba zostac w domu przez tydzien. Nie ma znaczenia, ze poza weekendem bylam w biurze codziennie, wliczajac pol dnia dzis, ale no jutro przyjsc nie moge. Troche absurd, ale co tam, mam pelno innych rzeczy do roboty w domu. Dzieki kochani za troske - wszystko ze mna okej - test troche lipa, tak gleboko sobie wsadzilam ten patyk ze az mi sie kichnelo 2 razy Edytowane 27 Stycznia 2021 przez ilon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Godzinę temu, ilon napisał: az mi sie kichnelo 2 razy Na zdrowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Nawet nie najgorsze muszę powiedzieć (ale moje oczekiwania nie były zbyt wysokie) - wpadły mi w oko w Krogerze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 44 minuty temu, kzielu napisał: Nawet nie najgorsze muszę powiedzieć (ale moje oczekiwania nie były zbyt wysokie) - wpadły mi w oko w Krogerze... Looking good. Nawet po polsku opisane. U mnie takich cudów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 38 minutes ago, andyopole said: Looking good. Nawet po polsku opisane. U mnie takich cudów nie ma. Widzisz ile tracisz nie mieszkajac na Midwest'cie? Paczki, soja, kukurydza... no raj po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi