mcpear Napisano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 1 hour ago, andyopole said: Teraz idziemy na śniadanie, następny cel: Crater Lake. Daj znać czy jest tam śnieg. Mam szalony plan zrobić Crater Lake i Lassen Volcanic w Święto Pracy na krótki 3dniowy wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) 7 godzin temu, mcpear napisał: Daj znać czy jest tam śnieg. Mam szalony plan zrobić Crater Lake i Lassen Volcanic w Święto Pracy na krótki 3dniowy wypad Melduję że śniegu nie ma. edit: na drugim planie, za gryzoniem, tafla wody jeziornej, kraterowej. Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez andyopole 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Małe autko w każdą dziurkę się wciśnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 A teraz w górę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Byłam. Fajne widoki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Może komuś się przyda. Ja jeszcze mam z poprzedniego rozdawania, zużyłem jeden. https://medicarenewsdaily.info/jg-ghp-kits-main-v?fbclid=IwAR171xWxqExWk3l3lE4xvG2thMZLXmlTvQClrcOq0znuJmr0aIqDhfaZS2U 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Pytam sie barmanki czy nie byla tutal 10 do 12 lat temu. A ona mi mowi w ze juz mielismy te konwersarcje wczoraj. Buurnnnn. Najgorsze ze ciagle nie wiem czy to byla ona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2022 13 minut temu, vlade napisał: Pytam sie barmanki czy nie byla tutal 10 do 12 lat temu. A ona mi mowi w ze juz mielismy te konwersarcje wczoraj. Buurnnnn. Najgorsze ze ciagle nie wiem czy to byla ona. Może już nie pij więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2022 https://events.miamioh.edu/event/citizenship_and_democracy_week_2022_-_president_lech_walesa Lechu bedzie przemawial na lokalnym uniwersytecie (szkola lokalna - ale calkiem dobra - zeby dac tu kojarzacym temat benchmark - football team jest w Division 1 FBS (MAC conference) i stad sie (niestety) wzial Ben Roethlisberger (a w hokeju maja znacznie lepsze wyniki, wielu zawodnikow w NHL). Jakbym nie jechal jak co roku do Lincoln, NE to bym z ciekawosci poszedl i zobaczyl czy to jakis cyrk bedzie czy faktycznie cos sensownego powie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Hey, czy ktos ma doswiadczenie z odnawianiem polskiego paszportu? Z tego co czytam trzeba sie udac do ambasady/konsulatu osobiscie w celu zlozenia wniosku i potem rowniez osobiscie odebrac? Serio nie da sie tego wszystkiego zalatwic online? Troche mi nie po drodze do tych wszystkich placowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi