andyopole Napisano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 26 minut temu, pelasia napisał: My z RSV to juz od lipca walczymy. Co to RSV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 7 minutes ago, andyopole said: Co to RSV? Respiratory syncytial virus, or RSV, is a common respiratory virus that usually causes mild, cold-like symptoms. Most people recover in a week or two, but RSV can be serious, especially for infants and older adults. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Godzinę temu, pelasia napisał: My z RSV to juz od lipca walczymy. Rany pelasia nie załamuj mnie… nie że to dziadostwo jakieś ciężkie, ale upierdliwe do niemożliwości… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 58 minut temu, pelasia napisał: Respiratory syncytial virus, or RSV, is a common respiratory virus that usually causes mild, cold-like symptoms. Most people recover in a week or two, but RSV can be serious, especially for infants and older adults. To chyba mój syn z synowa złapali toto pod koniec pobytu u mnie. Kaszleli, kichali, smarkali ale bez goraczki. Oni polecieli do domu i ja zaczalem, chyba ze dwa tygodnie mnie męczyło. Zrobiłem Covid test ale był negatywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick96 Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 9 hours ago, mola said: I my dwoje! Also to, albo przechodziliśmy bezobjawowo. My to w ogóle gramy na level hard gdyż mamy dwójkę w przedszkolu. Różne zarazy nam przyniosły, ale na covid zawsze i uparcie testujemy negatywnie. No ale RSV ze żłobka ciągnie się nam już ze trzy tygodnie Moja corka przy COVID trzy razy testowala sie negatywnie, a miala bo ma przeciwciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 10 hours ago, mola said: Rany pelasia nie załamuj mnie… nie że to dziadostwo jakieś ciężkie, ale upierdliwe do niemożliwości… U nas przeskakiwało na każdego w rodzinie(tak na około 3 tyg) ale młodego jak sie uczepiło to nie chciało się odczepić. Dopiero teraz mu przechodzi. Po wizytach u lekarza, lekarka ostatnio stwierdziła, że wirusik musial sie przrodzic w bakteryjne zapalenie zatok i zaczynał miec zmiany w uchu, czyli zapalenie ucha bylo w drodze. Dala mu antybiotyki i juz tak na 95% jest ok. A tak ogolnie to cholerstwo u nas ostatnio w powietrzu, bo co z kim rozmawiam to, albo maja albo mieli. Chyba wszedzie sie to snuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Dzis kolejny z Czterech Pancernych przeszedl do "rezerwy". Zmarl Jeden z najlepszych polskich aktorow: Franciszek Pieczka. Nie tylko popularny serial ale wiele innych znakomitych rol teatralnych i filmowych. Niektore z nich: Konopielka, Potop, Jancio Wodnik, Wesele, Chlopi, Quo Vadis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 38 minutes ago, andyopole said: Dzis kolejny z Czterech Pancernych przeszedl do "rezerwy". Zmarl Jeden z najlepszych polskich aktorow: Franciszek Pieczka. Nie tylko popularny serial ale wiele innych znakomitych rol teatralnych i filmowych. Niektore z nich: Konopielka, Potop, Jancio Wodnik, Wesele, Chlopi, Quo Vadis. Japycze już razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 1 minutę temu, mcpear napisał: Japycze już razem Co to "Japycze"? Same trudne slowa dzis, jak nie RSV to japycze jakies. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 (edytowane) Stachu Japycz (Pieczka) dołączył do brata Jana Japycza (Leon Niemczyk) - bohaterowie Rancza popijają już dzisiaj Mamrota na niebiańskiej ławeczce. Ranczo to najlepszy chyba polski serial - jeden z nielicznych co mozna na vod.tvp.pl oglądać w USA bo nie ma geolokalizacyjnych ograniczeń licencyjnych Edytowane 23 Września 2022 przez mcpear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi