MeganMarkle Napisano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2023 Miłego weekendu wszystkim! w południowa Kalifornię ma uderzyć w ten weekend huragan O.o https://www.nbcnews.com/news/us-news/live-blog/hurricane-hilary-live-updates-rcna100563 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2023 Miłego i Tobie! Wreszcie się doczekałaś. Wprawdzie to nie masowy pożar ani trzesienie ziemi Ale zawsze jakaś klęska żywiołowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) 2 hours ago, MeganMarkle said: Miłego weekendu wszystkim! w południowa Kalifornię ma uderzyć w ten weekend huragan O.o https://www.nbcnews.com/news/us-news/live-blog/hurricane-hilary-live-updates-rcna100563 Wlasnie czytam o tym... yikes. Ale chyba nie powinno byc niebezpiecznie gdzie wy mieszkacie? W kazdym razie pomysl co powinnas ze soba zabrac w razie ewakuacji... (mysle tu o mozliwych landslides bo mieszasz blisko wzgorz?) Kolezanka w Colorado musiala ewakuowac z powodow wildfires i potem mowila ze glupie rzeczy zabrala - szczotki do zebow i wygodne leggings - a najwazniejsze (dokumenty, paszporty itp)wszystko zostalo w domu. Ktory, as it turned out, nie spalil sie Trzymamy kciuki ze bedzie OK. Dodam siostra i jej partner dzisiaj pomagali ustawiac bariery sandbags w Long Beach. Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez katlia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2023 My mieszkamy na północny zachód od LA wiec zagrożenie u nas małe, myśle ze Orange County oberwie znacznie bardziej… co do ewakuacji to ja mam walizkę spakowana zawsze, ze względu na fire season - wiec o to się nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2023 1 hour ago, MeganMarkle said: co do ewakuacji to ja mam walizkę spakowana zawsze, ze względu na fire season - wiec o to się nie martwię. Jaki dobry z ciebie kalifornijczyk Trzymam kciuki za was, i za kalifornie. Bo jak wiesz raczej lubie ten stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 Chciałam powiedzieć, że dzisiaj jest dokładnie 9 rocznica od kiedy pożegnaliśmy nasze rodziny na lotnisku słowami: wyjeżdżamy tylko na 3 lata, szybko zleci 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 23 minutes ago, mola said: Chciałam powiedzieć, że dzisiaj jest dokładnie 9 rocznica od kiedy pożegnaliśmy nasze rodziny na lotnisku słowami: wyjeżdżamy tylko na 3 lata, szybko zleci Gratuluje rocznicy... 9 lat to kupa czasu i... chyba oznacza ze jestescie tu na dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, mola napisał: Chciałam powiedzieć, że dzisiaj jest dokładnie 9 rocznica od kiedy pożegnaliśmy nasze rodziny na lotnisku słowami: wyjeżdżamy tylko na 3 lata, szybko zleci Podobnie jak ja. W 2004 roku, w czerwcu wyjeżdżałem do UK na pół roku. Na Boże Narodzenie miałem wrócić. Zrobiło się z tego 5 lat. Praktycznie do Polski już nie wróciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 On 8/19/2023 at 9:58 AM, MeganMarkle said: My mieszkamy na północny zachód od LA wiec zagrożenie u nas małe, myśle ze Orange County oberwie znacznie bardziej… co do ewakuacji to ja mam walizkę spakowana zawsze, ze względu na fire season - wiec o to się nie martwię. U mnie przeszło gładko - deszcz nie największy jaki tu cierpiałem, a wiatr mocny w sumie wiał 2 razy po godzinę - szło bokiem w stosunku do nas. A jak EQ - czułaś? bo to chyba gdzieś niedaleko od ciebie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 3 hours ago, mcpear said: A jak EQ - czułaś? bo to chyba gdzieś niedaleko od ciebie? Czułam, czułam, cały dom się bujał na boki, podobne uczucie do bycia mocno naprutym próbując prosto iść… tyle ze poza mną zataczał sie cały dom na szczęście trwało krótko, ale było chyba najmocniejsze jakiego doświadczyłam w SoCal do tej pory. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi