Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

domestic violence normalnie :) I wez teraz wytlumacz ze sie potknelas i spadlas ze schodow albo cos ;-) Jeszcze Ci meza wspolpracownicy na policje zakabluja ;-)

(ogolnie to wiem ze nie ma w podbitym limie nic smiesznego wiec sie nie nasmiewam z tego zeby bylo jasne)

z bezsilności sama się z tego śmieję, choć strasznie mnie boli połowa głowy:/ o domestic violence nie pomyślałam;) ale to nie byłby pierwszy dowód: dwa czy trzy tygodnie temu dałam się namówić na tubing na jeziorze, a że motorówką powoził sam pan mąż z przyjacielem z koledżu, postanowili, że mnie zrzuca z opony. a moja słowiańska dusza kazała mi trwać na posterunku do samego końca --- szkoda, że jakoś zapomniałam, że przy 35 mi/h powierzchnia wody to jak beton, więc skończyłam z niewyobrażalnymi siniakami na udach:P

mam jakąś tendencję do idiotycznych urazów;)

a swoja drogą, jutro z tym jednym okiem muszę znowu motorem jechać do pracy:/ bardzo mało reprezentacyjna ze mnie bjurwa jest:) ale podobno w usa za wyglAd nie mogą zwolnić:P

• Upvote 1

Napisano

No normalnie robak ci oko podbił :P nawet upadek ze schodów bardziej wiarygodny :) Niech sie maz nie dziwi, gdy bedą sie na niego dziwnie patrzeć przez jakiś czas, a Tobie życze szybkiego powrotu do stanu poprzedniego :)

Napisano

domestic violence normalnie :) I wez teraz wytlumacz ze sie potknelas i spadlas ze schodow albo cos ;-) Jeszcze Ci meza wspolpracownicy na policje zakabluja ;-)

Ja mialam mnostwo zadrapan na rekach po zabawie z kotem (tak,moj kot jest brutalem ;)) i kiedy pierwszy raz w Stanach poszlam do lekarza, to pierwsze pytanie jakie uslyszalam to bylo "Kto Ci to zrobil, czujesz sie bezpiecznie w domu?" Ja osłupiałam... powiedzialam, ze adoptowalam mlodego kociaka, ktory sie na mnie wyżywa i tyle. Po powrocie do domu mowie do meza, ze jakies dziwne pytania mi zadawali u lekarza, a on na to, ze norma, bo tu (zwlaszcza w military) sa uczuleni na domestic violence. W czwartek jestem znow do lekarza umowiona, a na nadgarstkach mam dwa oparzenia od żelazka, ktore wygladaja jakbym probowala sobie zyly podciac :P Juz nie moge sie doczekac pytan :P

jannapa, historia z robakiem Tysonem musi brzmiec bardzo wiarygodnie ;)

Napisano

Polecam regularnie skracac pazury kociaka :) Teraz kazdorazowo, gdy chce mnie lub zone podrapac, reakcja jest tylko jedna:

pZ96Rxa.png

:D

Od czasu do czasu z nia jezdze na skrocenie. Ale musiałbyś zobaczyć jak spieprza, kiedy tylko słyszy jak drzwi do transportera się otwierają ;)

Napisano

To ja się wyżalę :( przeżywam właśnie emocjonalny rollercoaster z NVC - cały czas mają obsunięcia w akceptacji wniosku.

Wczoraj jak wyliczyłam ile prawdopodobnie będę czekać na akceptację i wyszło mi że może w grudniu wylece.

Dzisiaj na VJ ludzie o timeline przesuniętym o miesiąc do przodu w stosunku do mojego chwalą się 'Case completed'. No i teraz nie wiem czy się trzymać nadziei, że i u mnie szybko pójdzie ... :(

Napisano

Zobaczysz, ze wszystko pojdzie szybciej niz myslisz. A jak juz bedzie po wszystkim pomyslisz: hej, bylo warto i wcale nie trwalo tak dlugo. :)

Napisano

Jannapa, współczuję,ale normalnie kto uwierzy w historię o robalu damskim bokserze :D. Z drugiej strony miałaś ogromne szczęście, że nie trafił w gałkę oczną, mogłoby się to skończyć o wiele gorzej. No i pomyśl o robalu, on jest pewnie cały pogruchotany o ile to wogóle przeżył, w co bardzo wątpię ;).

Napisano

haneczka, no robak polegl (selekcja naturalna, i guess):) nie znalazlam jego sponiewieranego truchla, ale rozbil sie o mnie konkretnie i zostawil jakies rozchlapane czlonki na mojej twarzy;)

a swoja droga, zsinialam i wygladam przerazliwie strasznie. laskawie kolezanka z pracy zastapila mnie przy odbieraniu studentow na lotnisku (chwala jej za to, pewnie przestraszylabym towarzystwo na amen!). boli mnie cala glowa, chodze z blue ice na twarzy przez caly dzien, ale oko dalej ukryte pod faldami opuchlizny. looo matko, ale sie urzadzilam...