haneczka019 Napisano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2015 Tak kombinuj żeby nie zawierać znajomość ze służbą zdrowia w USA. Z innej beczki. Boss dziś wymyślił żeby mnie wyekspediowac na targi do Las Vegas, NV. Mówiąc szczerze nie bardzo mam ochotę. Obawiam się że polegNe w nierównej walce. Nie wiem co wykombinować, dajcie jakiegoś pomysla. Powiedz mu, że jesteś nałogowym hazardzistą w trakcie terapii i nie powinieneś się zbliżać w takie kuszące miejsca . 1 Cytuj
Asia77 Napisano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2015 Chcialam powiedziec , iz na forum mozna spotkac naprawde fajnych ludzi....pomoga,doradza, poglaszcza po glowie a czasem jak potrzeba to (przepraszam za wyrazenie)opieprza....ja osobiscie wczoraj mialam okazje wypic kawke z grape...swiat jest maly...spedzilysmy mile 2 godzinki na pogaduchach:-) grape powodzenia :-) 1 Cytuj
andyopole Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2015 Powiedz mu, że jesteś nałogowym hazardzistą w trakcie terapii i nie powinieneś się zbliżać w takie kuszące miejsca . To jest słuszna koncepcja. Dodatkowo poproszę o podwyższenie limitu na sluzbowej karcie kredytowej. Niestety, boss zna moje zdanie na temat "lasvegasovego" kiczu i wie ze wole pieniądze przepić, przejeść lub wydać na inne sybarycko-hedonistyczne przyjemności niż wsadzić w te durnowate automaty. Obydwaj byliśmy w Las Vegas (nie razem) i zgodnie orzekliśmy ze nasza noga tam więcej nie stanie. Teraz trwa przepychanka, który z nas będzie musiał złamać dane słowo. Niestety, walka jest nierówna bo on boss a ja zwykły chudopachołek na dodatek boss w tym czasie wybywa bodaj do Germanii i chyba nie mam wyjścia. Spróbuje jeszcze merytorycznie udowodnić ze jazda tam nie ma sensu. Wiem ze nie mam racji, ktoś tam musi pojechać. Jutro ma się rozstrzygnąć. Cytuj
olmeca Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2015 Powołaj się na klauzule sumienia, że nie pozwala Ci ona tam jechać Cytuj
andyopole Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 Powołaj się na klauzule sumienia, że nie pozwala Ci ona tam jechać Że niby co? Że panienki luzem? Że rozpusta? :)Jako dobremu katolikowi nie wypada mnie kłamać a mnie te panienki nic a nic nie przeszkadzają. Dziś decyzję odwlokłem, dyskretnie sprawę przemilczając i nie poddając pod dyskusję. Ceny biletów rosną z każdym dniem. W poniedziałek mnie nie ma w pracy bo się byczyć będę od soboty w Newport. Może cena biletu przekroczy budżet przewidziany na te eskapadę i sprawa sama umrze śmiercią zapomnienia. Cytuj
Paulina_89 Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 Kupilam swoj pierwszy neti pot i odwazylam sie zrobic płukanie nosa roztworem solnym... Chyba dziala, bo juz nie budze sie w srodku nocy z zatkanym nosem od dwoch dni, a plukanie zrobilam dwa razy. Yay. No i jakos lzej sie oddycha. Oczywiscie wiem, zeby nie robic tego czesto i uzywac przegotowanej wody Cytuj
ilon Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 Bylam wczoraj w salonie sukien slubnych na rozeznaniu. Z natury jestem niezdecydowana osoba, codziennie mam problem z decyzja co ubrac, w restauracji nie wiem co bym zjadla a w sklepie nie mam pojecia na jaki smak lodow mam ochote. Wyobrazcie sobie jaki mam metlik dotyczacy sukni slubnej Cytuj
KaeR Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 Bylam wczoraj w salonie sukien slubnych na rozeznaniu. Z natury jestem niezdecydowana osoba, codziennie mam problem z decyzja co ubrac, w restauracji nie wiem co bym zjadla a w sklepie nie mam pojecia na jaki smak lodow mam ochote. Wyobrazcie sobie jaki mam metlik dotyczacy sukni slubnej To dotyczy rowniez koloru sukni? Cytuj
ilon Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 Troche tak. Jest dylemat pomiedzy bialym a ivory. Bede rzucac moneta. ;D Cytuj
Magdalena S Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 Kupilam swoj pierwszy neti pot i odwazylam sie zrobic płukanie nosa roztworem solnym... Chyba dziala, bo juz nie budze sie w srodku nocy z zatkanym nosem od dwoch dni, a plukanie zrobilam dwa razy. Yay. No i jakos lzej sie oddycha. Oczywiscie wiem, zeby nie robic tego czesto i uzywac przegotowanej wody tez uzywam po operacji zatok tylko to mi ratowalo zycie - przemily pan lekarz powiedzial, ze i 4 razy dziennie mozna robic i nic tak nie pomaga w szybszym kojeniu ran Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi