zielonywkarty Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 6 dni do wylotu a ja nie mam miejscowki . Oprocz craiglista gdzie warto zagladnac za lokum >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 gdzie szukasz lokum i jakiego i na ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Mam odwiedziny. Na kilka dni przylecialy do nas dwie ciotki z Nowego Jorku. Takie typowe Polski ze slonecznego Brooklynu. Zbieram obserwacje (interesujace) a gdy odleca w niedziele pozbieram do kupy i podziele sie spostrzezeniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Jakis skonczony sk... wybil mi dzisiaj szybe w samochodzie i zakosil mojego valentine one... Uwielbiam Chicago... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Pewnie jakiś czarnoskóry 14 latek... Sam ostatnio takie coś widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Pewnie jakiś czarnoskóry 14 latek... Sam ostatnio takie coś widziałem. Bo biali to nie kradną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Bo biali to nie kradną...Moze Polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Moze Polak jak bialy to na bank z Polandu,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Wczoraj wrocilam z malej objazdowki. Bylam w NY, Las Vegas i Los Angeles. Troche teraz dziwnie znow przyzwyczaic sie do spokoju i ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi