KaeR Napisano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 ... ze wracam na stare smieci do Hampton Roads. Radosc, ze tam mnie nie ma trwala tylko dwa lata. O tyle to dobry znak, ze nie kazaliby mi wracac na rok przed koncem kontraktu, gdyby nie mysleli o sponsoringu. Zreszta powiedzialem szefowi, ze jesli nie zamierzaja to nie ma sensu, zebym sie chrzanil z przeprowadzka na mniej niz rok... Lepiej sie zawsze jednak przeprowadzic o 100 mil niz kilka tysiecy do Warszawy... :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lochraven Napisano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Nie zebym byl w NYC, ale jaki okret ? Jeden z DDGs (Arleigh Burke) moze ? Arleigh Burke akurat stoi obok nas w Norfolk teraz jak jesteśmy w porcie! Ale przypłynął też Uss Farragut który jest Arleigh Burke-class. Mój trochę większy: https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Bataan_(LHD-5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Arleigh Burke akurat stoi obok nas w Norfolk teraz jak jesteśmy w porcie! Ale przypłynął też Uss Farragut który jest Arleigh Burke-class. Mój trochę większy: https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Bataan_(LHD-5) O to LHD tez napedzane naszym produktem (tak samo jak Arleigh Burke class) (dobre pare lat przepracowalem w Marine) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Wszystkich mieszkających w NYC i okolicach zapraszam do odwiedzenia mojego okrętu w ramach Fleet Week NYC, jesteśmy zaparkowani przy 48 st w okolicach 12 ave, Manhattan Cruise Piers - Pier 88. Mnie tam nie ma bo korzystając z okazji pojechałem do domu, ale jakby ktoś chciał zwiedzić w miarę duży okręt marynarki to jest szansa. No i jak spotkacie moich kolegów na mieście - kupcie im drinka moze dzis podjade na rowerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Arleigh Burke akurat stoi obok nas w Norfolk teraz jak jesteśmy w porcie! Ale przypłynął też Uss Farragut który jest Arleigh Burke-class. Mój trochę większy: https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Bataan_(LHD-5) Na VJ w wątku, który często odwiedzam, właśnie kolega z NYC wrzucił zdjęcie Twojego okrętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lochraven Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Ło matko, znowu ją rozświetlili jak choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 U mnie juz po slubie. W koncu po tygodniach przygotowan mozna troche odpoczac. )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Gratulacje, Ilon!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Dziekuje bardzo! To byl piekny dzien - zarowno pogoda dopisala, wlosy sie ukladaly, sukienka w miare lezala. Jedyne na co moge narzekac to pelno komarow. W pewnym momencie cos ugryzlo mnie nad ustami i przez godzine moja warga byla jak po znieczuleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Przetestuj się na Zika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi