sly6 Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 najgorsza jest obojętność i pamiętajmy o tym po dwóch stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 20 minut temu, oss napisał: Ja również mieszkam w Warszawie, w dzielnicy która słynie z sebixów, pomimo tego codziennie widuje romów, hindusów, wietnamczyków i murzynów, którzy mieszkają w sąsiedztwie, nie jest ich za dużo, ale są i nie znam przypadku żeby ludzie Ci zostali napadnięci u mnie 'na dzielni'. W każdym społeczeństwie są przypadki skrajne ale u nas na prawdę takich incydentów nie jest dużo w skali kraju a jeżeli do czegoś takiego dochodzi to jest to piętnowane w mediach. Teraz to wyewoluowalo. Sebix siedzi w domu i wypisuje "smierdz wrogom ojczyzny!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oss Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 zawsze jakiś postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 to może znajdźmy tutaj pole wspólne by zakończyć ta rozmowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 napisze tak mozg czlowieka przyswaja zlo szybciej niz dobro dlatego nalezy dwa czy trzy razy tyle robic dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A ja 19 listopada biegnę swój pierwszy półmaraton, już nie mogę się doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 3 minuty temu, grape napisał: A ja 19 listopada biegnę swój pierwszy półmaraton, już nie mogę się doczekać Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 4 minuty temu, grape napisał: A ja 19 listopada biegnę swój pierwszy półmaraton, już nie mogę się doczekać Powodzenia ! Ja sie zbieram do polowki i nie moge sie zebrac ;-) Zamiast sie przygotowac w sezonie to sie scigalem samochodem a teraz sa przynajmniej normalne temperatury do dluzszych biegow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 2 godziny temu, Roelka napisał: do tego jestem niewierzaca. :))))) przypomnialo mi sie jak bylem w Kanadzie i odbylem dziesiatki rozmow bo tam to glowie laicy. tylko ze ateizm nie ma sensu co zreszta zbombardowal Einstain i nie da sie z nim nie zgodzic. Nie uwierze ze ktos kto zyje i czuje ze jego zycie ma sens(chyba nie jestes pusta lala co nie odczuwa) w obliczy smierci pomiedzy czyms a nicoscia wybierze to drugie nie ma szans zawsze sie oklamiesz i wybierzes nawet najbzurniejszy wariant ( poprostu tak przyjmuje sie smierc duzo spokojniej i to wybierze kazdy inteligentny czlowiek) do zadnej religi nie namawiam bo mi to loto. ale jednak chyba lepiej zyc w przekonaniu ze jest jakas sila sprawcza i to zycie ma jakis sens. no chyba ze jestesmy suma tego co zjemy i wydalimy :/// ale to takie luzne przemyslenia mysliciela amatora. peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 36 minut temu, grape napisał: A ja 19 listopada biegnę swój pierwszy półmaraton, już nie mogę się doczekać Ja sie zatrzymalem na 10K i jakos nie wierze, ze bylbym w stanie dojsc do polowki, wiec podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi