Joanna30 Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Ej, myślałam, że to już pewne Nie strasz ludzi Ale wiem, że kasę trzeba szykować, bo w przyszłym roku przyjadą do Polski. A na Gunsów tak się prezentują ceny biletów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 ...ze znalazlem chwile czasu, zeby rozpoczac proces na GC. Moj plan to wypchnac pierwsza ture papierow do wyjazdu Polski na swieta. Potrzebuja list od szefa popierajacego aplikacje, CV, kopie offer letter i czek(i) z oplatami. Na ta chwile nie wyglada to bardzo skomplikowanie... :> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Gratuluje, Kaer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 8 minut temu, katlia napisał: Gratuluje, Kaer! Poczekajmy, az to przejdzie przez immigration. Jest opcja premium za $1300, to sie dowiem w dwa tygodnie zamiast 6-ciu miesiecy, chyba ze mi poradza wolniejsza sciezke. I tak za wszystko place z wlasnej kieszeni. Doplacaja jedynie $2000 do LC, jak kogos nie stac... Jak sobie podliczylem okolo piataka to bedzie kosztowac... :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Robisz I-140, tak? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Godzinę temu, KaeR napisał: Jak sobie podliczylem okolo piataka to bedzie kosztowac... :\ Welcome to America Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 @KaeR pisząc święta masz na myśli najbliższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Gratulacje KaEr. A ja dzis podpisalem akt notarialny, jutro dostane klucze. Akurat w Mikolaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 10 godzin temu, jkb napisał: Robisz I-140, tak? Powodzenia Dzieki! Ktos robi. Nie robie samoaplikacji, wiec nie bede mial z tym doczynienia prawdopodownie. 9 godzin temu, olmeca napisał: @KaeR pisząc święta masz na myśli najbliższe? No ba. Ja dalej niz do Bozego Narodzenia nie wybiegam w przyszlosc. W kwietniu juz dla mnie byloby chyba za pozno, bo mi sie wiza konczy i trzebaby przedluzac... 7 godzin temu, andyopole napisał: Gratulacje KaEr. A ja dzis podpisalem akt notarialny, jutro dostane klucze. Akurat w Mikolaja. Zazdroszcze. Ja jeszcze przez kilka lat bede wyrzucal ponad tysiaka miesiecznie za okno... :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 3 minuty temu, KaeR napisał: Zazdroszcze. Ja jeszcze przez kilka lat bede wyrzucal ponad tysiaka miesiecznie za okno... :\ To znaczy wydajesz tysiaka i w zamian nie dostajesz dachu nad glowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi