Gość Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Zazdroszcze, ilon. Cos sie ostatnio z forum dzieje, nie wiem czy to tylko u mnie. Tak od tygodnia rozne bledy wyskakuja, zarowno na telefonie i PC. Czasami pomaga odswiezenie strony. Ten jest najnowszy, nie zapisalam poprzednich. "Resource Limit Is Reached The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 42 minuty temu, Roelka napisał: Zazdroszcze, ilon. Cos sie ostatnio z forum dzieje, nie wiem czy to tylko u mnie. Tak od tygodnia rozne bledy wyskakuja, zarowno na telefonie i PC. Czasami pomaga odswiezenie strony. Ten jest najnowszy, nie zapisalam poprzednich. "Resource Limit Is Reached The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. " Też miałem ten błąd kilkukrotnie. Po update wprowadził wiele rzeczy, które nie działają dobrze, np. Cytowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłaszajcie to do Admina. Ja nie mam żadnych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Mi tez sie bledy PHP wyswietlaly w tym tygodniu, ale chyba juz jest wszystko OK Obecnie siedze na dwutygodniowym urlopie, dlubie przy samochodzie, pije goraca herbate, i szykuje sie do przysiegi jutro! No i trzeba bedzie sobie wyrobic paszport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Godzinę temu, jkb napisał: Mi tez sie bledy PHP wyswietlaly w tym tygodniu, ale chyba juz jest wszystko OK Obecnie siedze na dwutygodniowym urlopie, dlubie przy samochodzie, pije goraca herbate, i szykuje sie do przysiegi jutro! No i trzeba bedzie sobie wyrobic paszport To rozumiem, ze juz po egzaminie? Gratulacje! Zanim sie obejrzysz to bedzie trzeba amerykański paszport odnawiać. Miłego urlopu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Nie strasz mnie, dziesięć lat tak szybko schodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Zamykasz oczy, otwierasz a tam wiecej zmarszczek pod okiem i siwych włosów na głowie Przynajmniej tak mi ostatnio szybko czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Ostatnio strach trochę przeglądać wiadomości. Co to się dzieje na świecie. Z dobrych wiadomości, wczoraj byłam na Rogue One i mogę stwierdzić ze Gwiezde Wojny dalej trzymają poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Musze sie na Rogue One wybrac, wciaz cos wypada! Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2 godziny temu, jkb napisał: Musze sie na Rogue One wybrac, wciaz cos wypada! Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba A ja czekam, czekam. Aż Trump szlaban postawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi