andyopole Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Ponieważ wciąż nie zdecydowałem się na wybor dostawcy internetu w domu od jutra az do 3 stycznia będę nieobecny w sieci. Tym samym składam wszystkim jak najlepsze zyczenia z okazji swiat Bozego narodzenia i powodzenia w Nowym 2017 roku. Niech się szczęści i wiedzie wszystkim jak najlepiej! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 3 godziny temu, KaeR napisał: Na priv czy jest jakis watek? Na telefonie cytowanie to nie dziala za dobrze. Mam jakies stare cytaty i tej ramki nie idzie usunac a wybrany post do cytowania nie pojawia sie w wiadomosci... A teraz w cytacie jest jakas jedynka, ktorej nie idzie usunac. Najlepiej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 26 minut temu, andyopole napisał: Ponieważ wciąż nie zdecydowałem się na wybor dostawcy internetu w domu od jutra az do 3 stycznia będę nieobecny w sieci. Tym samym składam wszystkim jak najlepsze zyczenia z okazji swiat Bozego narodzenia i powodzenia w Nowym 2017 roku. Niech się szczęści i wiedzie wszystkim jak najlepiej! Andy, Tobie również wszystkiego dobrego na Święta i na cały 2017 Rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Troche brakuje internetu do praktycznych spraw, mieszkam w nowym miejscu wiec potrzebuje mnóstwo informacji, ale poza tym to jest bomba. Tyle rzeczy można zrobić zamiast nałogowego sprawdzania "co tam nowego?" w sieci... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 1 godzinę temu, andyopole napisał: Ponieważ wciąż nie zdecydowałem się na wybor dostawcy internetu w domu od jutra az do 3 stycznia będę nieobecny w sieci. Tym samym składam wszystkim jak najlepsze zyczenia z okazji swiat Bozego narodzenia i powodzenia w Nowym 2017 roku. Niech się szczęści i wiedzie wszystkim jak najlepiej! Spokojnych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku andy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Zycze wszystkim na Forum wesolych, spokojnych, przyjemnych Swiat z rodzina i przyjaciolmi, z kieliszkiem dobrego winka, lub cos mocniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Wzajemnie katlia! Wesolych Swiat wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daisy1 Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ja też życzę Wesołych Świąt Wam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Wesołych Świąt! Wiz, zielonych kart i obywatelstw pod choinką, a tym co już tego nie potrzebują, skarpetek i Kevina w telewizji. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Wesolych dziubki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi