KaeR Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 1 godzinę temu, ilon napisał: Kaer gdzie bedziesz? Gaithersburg lub okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 12 godzin temu, KaeR napisał: Gaithersburg lub okolice. Daj znac kiedy na ile to moze da rade gdzies sie spotkac. Ja co prawda jestem po drugiej stronie mostu, ale mozna cos wymyslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Na moście będzie romantycznie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 No akurat w polowie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Jak w wenezuelskim serialu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Godzinę temu, ilon napisał: Daj znac kiedy na ile to moze da rade gdzies sie spotkac. Ja co prawda jestem po drugiej stronie mostu, ale mozna cos wymyslic Poniewaz przypuszczam, ze w MD jest wiecej niz jeden most, to rozumiem, ze mowisz o Chesapeake Bay Bridge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Tak, wlasnie o tym moscie mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Was zajmuje to, co robi Trump (i słusznie, bo to będzie się przekłądać lub już przekłada na życie codzienne), a ja jestem przeszczęśliwa, że wreszcie zakończył się serial o przedłużeniu kadencji Donalda Tuska. Już miałam dość wyciągania argumentów z kosmosu, wyciągania kandydatów z kosmosu, generalnie wyciągania wszystkiego z kosmosu. Uff... PS. A most ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Kaczysci po wyborze Tuska pletli takie durnoty że buty spadają. A Jaśnie Pan Naczelnik nie był zdolny wydusic z siebie nawet słowa komentarza. Most śliczny i pewnikiem widział już niejedno więc ustoi. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Godzinę temu, Joanna30 napisał: Was zajmuje to, co robi Trump (i słusznie, bo to będzie się przekłądać lub już przekłada na życie codzienne), a ja jestem przeszczęśliwa, że wreszcie zakończył się serial o przedłużeniu kadencji Donalda Tuska. Już miałam dość wyciągania argumentów z kosmosu, wyciągania kandydatów z kosmosu, generalnie wyciągania wszystkiego z kosmosu. Uff... PS. A most ładny A jaki kurde wstyd... mocno żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi