ilon Napisano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Co tutaj tak cicho panie i panowie? Jak mija ten ostatni tydzien marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Ja spedzilam weekend w okolicach Atlanty. Dwa z czterech kotow zostaly wyslane samolotem w strone Polski. Obecnie odpoczywaja w Animal Lounge we Frankfurcie a jutro rano wyladuja w Polsce. Moje malenstwa byly absolutnie przerażone a ja czulam sie okropnie wysylajac je same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 No nie dziwie sie. Jak ja bym swoje dzieci miala zostawic to tez bym sie okropnie czula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 5 godzin temu, ilon napisał: Co tutaj tak cicho panie i panowie? Jak mija ten ostatni tydzien marca? w pracy po 13 h dziennie - juz tak 3 tydzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 ja tez wczoraj dymalem dluzej, do 4.10pm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 12 minut temu, ilya_ napisał: w pracy po 13 h dziennie - juz tak 3 tydzien... Nie to, że to wyścigi, ja robię od kilku miesięcy po 10 średnio. Ostatnio po 12. Przychodzę około 6-7 rano a wychodzę po 8 wieczorem. Jeszcze jakiś miesiąc. :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 2 minuty temu, KaeR napisał: Nie to, że to wyścigi, ja robię od kilku miesięcy po 10 średnio. Ostatnio po 12. Przychodzę około 6-7 rano a wychodzę po 8 wieczorem. Jeszcze jakiś miesiąc. :-\ po 10 to u mnie normalnie... teraz mam wiekszy projoekt. nie jest zle, pogoda brzydka, nadgodziny + bonusy placone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Nie bedziecie mieli czasu tych pieniedzy wydawac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Ja za 2 tyg z hakiem do Polski na swieta mykam! Jesli śnieżyca mnie jakas w Denver nie zaskoczy zaczynam powoli myślec co spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Godzinę temu, ilon napisał: Nie bedziecie mieli czasu tych pieniedzy wydawac! LOL to samo dziś komuś w pracy powiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi