ilon Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Dnia March 31, 2017 o 20:16, andyopole napisał: To chyba za komuny... Taa, za komuny to mnie nawet jeszcze w planach nie bylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Taa, za komuny to mnie nawet jeszcze w planach nie bylo Oj żałuj, żałuj. Wtedy człowiek czuł że żyje. Przez dwa miesiące jeździłem co tydzień do Katowic żeby kupić kolorowy telewizor bo tam było lepsze zaopatrzenie. Niestety, bez efektu. Trzy miesiące w społecznej kolejce po meble, non stop, na zmianę z ojczulkiem. Późną jesienią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Andy, to bujales sie w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 A umiesz ty lipsta po śląsku godać? Ja w internacie mieszkałem z chłopakami z Wodzislawia, Pszowa i okolic, od nich nauczyłem się gwary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Andy, bardzo czesto jak rozmawiam z kims po polsku to druga osoba sie skapnie skad jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 A ja dalej wciskam mój Shieet Zapraszam na Instagram, Facebook i website Ceelxinteriors.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 3 godziny temu, ilon napisał: Andy, bardzo czesto jak rozmawiam z kims po polsku to druga osoba sie skapnie skad jestem Też tutaj jednego gościa ze Śląska rozszyfrowalem. Niby gorol a jednak wyczulem śląskie nalecialosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Dalej wszyscy zarobieni? U nas dzisiaj piekna pogoda. Wlasnie siedzialam sobie na zewnatrz i smutno sie troche zrobilo jak przerwa na lunch dobiegla konca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 21 godzin temu, ilon napisał: Andy, bardzo czesto jak rozmawiam z kims po polsku to druga osoba sie skapnie skad jestem To jak by co, w razie konieczności, będziemy szyfrowac po śląsku ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Roboty jest od cholery, na nic czasu nie ma... A w czwartek bedzie padac snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi