ilon Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 A co mam rodzinie zachodzic za skore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Sie doigrasz. Zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosny Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 4 godziny temu, Łukasz90 napisał: U nas leje praktycznie co dziennie od ponad tygodnia , chyba przez dwa dni była kilkogodzinna przerwa... Leje i leje nawet trawy nie da sie skosic, a ta rosnie jak szalona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Cytuj U mnie weekendy sloneczne, musze kosic. Rosnie jak durna bo walczac z mchem podsypalem nawozem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 A stany rzek wysokie ale jak na takie opady to nawet z koryt jeszcze nie wyszły ba troszkę im brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Nareszcie piateczek! W koncu bede mogla przeznaczyc troche czasu na lenistwo i Netflixa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Netflix odchodzi do lamusa teraz jest showmax :-) a właśnie, działa ta platforma w Stanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Teraz, cee napisał: Netflix odchodzi do lamusa U mnie nie. Dopiero calkiem niedawno odkrylam jak to w ogole zalaczyc na moim TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 ilon a co bedziesz oglądać? Ja po powrocie do domu zaczynam Outlander. Kobiety w pracy w serialu zakochane. Trzeba sprawdzic Choc jestem zaskoczona, bo kiedyś netflix mi na iPadzie w PL nie działał a teraz nie ma problemu, moze zacznę nawet przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 W Polsce Netflix jest dopiero od roku może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi