andyopole Napisano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Niestety, zdjęcia trzeba zmniejszać i wychodzi slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Haha pani ma 83 lata i troche nie ogarnia tematu ważne ze jej sie podobało, a co tam widziała to nie mam pojęcia nie ma sprawy, ja lubię wrzucać foty, niedługo bede miała ślubne to tez sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Niestety, zdjęcia trzeba zmniejszać i wychodzi slabo. Przy tapatalku ładuje bezpośrednio z telefonu i nic je zmieniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 .... nie tyle powiedzieć lecz zapytac moderatorów ... Po ostatnim upgrade Forum wszyscy użytkownicy, którzy nie mają swojego avatars dostali kółko z pierwszą literą nicka. Kolory są różne, czy one coś oznaczaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Mnie ta paleta pastelowych barw o mdlosci przyprawia. Juz sie przyzwyczailem, ale na poczatku bylo ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Dlatego ja sobie wrzuciłam obrazek, bo mnie ta moja - że tak kolokwialnie powiem - oczojebna zieleń wkurzała A czy kolory coś znaczą, to by się musiał Wielki Admin wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Andy, wrzuc jakiegos awatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Andy, wrzuc jakiegos awatarka Probowalem ale mam za duze zdjecia I nie mam ochoty bawic sie w ich zmniejszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 To wrzuć na forum normalnie, ja Ci zmniejszę i odeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Andy, podaj login i hasło. Będziesz miał codziennie nowy awatar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi