ilon Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Masakra. Pamietacie moze, dawno temu pisalam, ze przy mojej jednej podrozy do USA brakowalo mi troche ubran z torby. Myslalam, ze moze ktos sobie ukradl, ale w sumie moglo byc tak, ze mi przeszukali torbe i kilka rzeczy wrzucili gdzies indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 54 minuty temu, karina napisał: Mam Priority status i jest dokladnie tak jak mowisz - czekam ze wszystkimi, czasem jest przed, czasem jest po, a czasem jest za 3 dni... W przypadku lotu z Polski tylko z podrecznym, zwykle biora mnie na bok i sa pytania typu: dlaczego nic nie mam, jak dlugo bylam, po co bylam, ile mam pieniedzy itd. Mam status Premier 1K, Star Alliance Gold, Global Entry, TSA Pre - i jeszcze kilka innych statusow w innych liniach i plus z tego taki, ze ide na kawe do business/senator's lounge i ubikacje maja czyste .... A przepraszam, i w Londynie jest super jedzenie w Singapore lounge (w Krakowie sa za to cukierki krowki, mozna spotkac panstwa Penderckich i sa smaczne kanapki, ktore mozna wyrentowac (znaczy sie, zaraz po zjedzeniu sa oddawane w szybkim tempie... ). Mialem przez jakis czas Star Alliance Gold (LH Senator), bagaze mi prawie zawsze wyskakiwaly pierwsze na karuzeli, wiec nie mialem z tym nigdy specjalnie problemu. Lufthansa first class terminal w Frankfurcie tez bardzo milo wspominam, i jedzenie mieli dosc wyborne. Troche widze lepiej niz z doswiadczen kariny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Frankfurt tez lubie, ale problem jest z tym, ze kiedy lece z USA, United jest moim pierwszym przewoznikem i niczym moje bagaze dotra do Polski, to ida od United przez LH tudziez Swiss albo i Austrian... I wyskakuja roznie.. Kiedy wracam do Stanow - podobnie... Czesto - niestety - albo opozniaja loty (wiec jesli zmieniaja mi trase to i walizki musza przerzucic a z tym to juz roznie bywa) albo pogoda albo strajk i roznie z tym wyskakiwaniem bywa... A czasem walizki zostaja -> teraz 2 zostaly w Londynie, a 2 w Monachium.. Jesli lece jednymi liniami - wtedy sytuacja jest nieco inna.. chociaz nie mam nic przeciwko poczekaniu extra 5 minut byle by w ogole dotarly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Masakra. Pamietacie moze, dawno temu pisalam, ze przy mojej jednej podrozy do USA brakowalo mi troche ubran z torby. Myslalam, ze moze ktos sobie ukradl, ale w sumie moglo byc tak, ze mi przeszukali torbe i kilka rzeczy wrzucili gdzies indziej... But Gucci, swieczka, skarpetki, szminka - rozpoznajesz cos Twojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Organziuje dla naszego działu finansów potluck w niedzielę i każdy ma przynieść potrawę/ danie skąd pochodzi. Będzie Etiopia, Chiny, Wietnam, Meksyk, USA i Polska. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić polskie jedzenie w Portland, OR czy okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2017 41 minut temu, Sara napisał: Organziuje dla naszego działu finansów potluck w niedzielę i każdy ma przynieść potrawę/ danie skąd pochodzi. Będzie Etiopia, Chiny, Wietnam, Meksyk, USA i Polska. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić polskie jedzenie w Portland, OR czy okolicach? Grandpa Caffè. N Interstate. Mają czynne w piątek wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Dzięki andypole. Czy to jest jedyne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Raczej tak. Coś tam jeszcze można znaleźć w mojej zamrazarce ale ja nie handluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2017 17 godzin temu, karina napisał: But Gucci, swieczka, skarpetki, szminka - rozpoznajesz cos Twojego? Hhahha, swieczka, skarpetki i szminka moglaby by nalezec do mnie. Ale but Gucci, hmmm BTW - wczoraj moj sen sie spelnil! Jadlam kanapki z paprykarzem! Kochany @andyopole 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Hhahha, swieczka, skarpetki i szminka moglaby by nalezec do mnie. Ale but Gucci, hmmm BTW - wczoraj moj sen sie spelnil! Jadlam kanapki z paprykarzem! Kochany @andyopole Znaczy, JA sie Tobie snilem? To niezly koszmar musial byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi