andyopole Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 11 minut temu, Roelka napisał: Dzięki wszystkim. Najgorsze chyba minęło, lekarze mówią że będą potrzebne bypassy. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Bypassy to jeden z najlepszych wynalazków ostatnich lat. Będzie dobrze. Mój wujek z NY ma je kilkanaście lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 9 minut temu, pelasia napisał: Ja sledze na tej samej stronie. Nawet nie wiedziałam, ze jest jakas strona fejsbookowa. Oficjalnej strony chyba nie ma, ale mnie wystarczyło poczytać co niektóre komentarze na Tatromaniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Godzinę temu, Roelka napisał: Dzięki wszystkim. Najgorsze chyba minęło, lekarze mówią że będą potrzebne bypassy. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Dobrze, oby jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Roelka trzymam kciuki, bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 10 godzin temu, Roelka napisał: Dzięki wszystkim. Najgorsze chyba minęło, lekarze mówią że będą potrzebne bypassy. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Dobrze! Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Zdrowaśkę odmówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 19 godzin temu, Roelka napisał: Dzięki wszystkim. Najgorsze chyba minęło, lekarze mówią że będą potrzebne bypassy. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Trzymam kciuki za tate. Mam nadzieje, ze jest juz lepiej. :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Co tam kochani forumowicze? Jakies plany na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 U mnie niestety jutro pogrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 5 minut temu, andyopole napisał: U mnie niestety jutro pogrzeb. Wyrazy współczucia. U nas weekend spokojny. W poniedzialek operacja taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi