Xarthisius Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Vikings vs Saints tez warto bylo ogladac do tych ostatnich 10s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 28 minut temu, Xarthisius napisał: Vikings vs Saints tez warto bylo ogladac do tych ostatnich 10s Można śmiało założyć, ze koszulka z nr 43 nie pobije rekordu sprzedaży w Luizjanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 5 minut temu, vlade napisał: Można śmiało założyć, ze koszulka z nr 43 nie pobije rekordu sprzedaży w Luizjanie. Nie wiem czy sledzicie NFL memes na fb - sa fenomenalni i juz widze te nasmiewania sie z tego biedaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Dnia 1/12/2018 o 15:22, kzielu napisał: Kurs CCW. 8 godzin. :/ Wspolczuje. Tutaj na szczescie dozywotnia CCW zasadniczo na zadanie bez zadnych specjalnych wymogow. A juz niedlugo najpewniej constitutional carry. 11 godzin temu, cee napisał: Gracie dzisiaj z orkiestrą? Dzieje się coś w waszych miastach? Wrzucilem do puszki online, jak prawie co roku Swoja droga, w koncu mi sie udalo czesc garazu uporzadkowac. Nawet tak duzo gratow nie ma, ale roboty zawsze przy tym tyle, ze szkoda gadac... W przyszlym tygodniu trzeba bedzie sie za samochod zabrac, bo ATF i klocki/tarczy do wymiany, i cos mi przy przednim wahaczu szkrypi Poki co, odpoczynek do wtorku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 3 godziny temu, kzielu napisał: Eh, ja kibicuje GB ale też za daleko w tym roku to nie doszli U mnie zdecydowanie wszyscy za Chicago Bears, wiec GB to odwieczny wrog natomiast jezeli chodzi o wystepy CB w ciagu ostatnich kilku(nastu?) lat, to moze spuscmy na to zaslone milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 20 minut temu, kzielu napisał: Nie wiem czy sledzicie NFL memes na fb - sa fenomenalni i juz widze te nasmiewania sie z tego biedaka Obejrzalem sobie, faktycznie fajna stronka. Az mi troche szkoda goscia, rookie, nie mogl gorzej zakonczyc swojego pierwszego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Godzinę temu, jkb napisał: U mnie zdecydowanie wszyscy za Chicago Bears, wiec GB to odwieczny wrog natomiast jezeli chodzi o wystepy CB w ciagu ostatnich kilku(nastu?) lat, to moze spuscmy na to zaslone milczenia No szkoda że Cutler odszedł najpierw na emeryturę a później do Miami. Był świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 2 godziny temu, kzielu napisał: No szkoda że Cutler odszedł najpierw na emeryturę a później do Miami. Był świetny Ta, wspanialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Wrzucilem do puszki online, jak prawie co roku Swoja droga, w koncu mi sie udalo czesc garazu uporzadkowac. Nawet tak duzo gratow nie ma, ale roboty zawsze przy tym tyle, ze szkoda gadac... W przyszlym tygodniu trzeba bedzie sie za samochod zabrac, bo ATF i klocki/tarczy do wymiany, i cos mi przy przednim wahaczu szkrypi Poki co, odpoczynek do wtorku! Skrzypi zazwyczaj sworzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 14 godzin temu, andyopole napisał: A jeśli długo nie odbierasz paczki to znaczy że Cię w końcu wywalili z roboty za nieprawomyslne poglady. Ktoś musi o Ciebie dbać, a wuj to.... wuj. Jak będziesz podskakiwac to Cię wynajde na FB i wtedy to będzie opieka totalna. Nie bój się jednak, nie mam skłonności śledczych jak co poniektórzy na tym forum. Hehehe paczke to by zaraz ktos za mnie odebral! Nie podskakiwalam, a Ty mnie i tak wynalazles. W sumie nie jestem bardzo na FB aktywna, wiec w sumie niewiele mozna sie stamtad dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi