andyopole Napisano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 Slusznie, dobry bajer to polowa sukcesu! Cytuj
pelasia Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2018 A co ja dostałam na walentynki? Pusta chatę Mąż wyjechał do TX na pare dni, wiec będę balować... tzn chodzić w piżamie i leniuchować Aha prawie zapomniałam, pudełko czekoladek tez było Cytuj
andyopole Napisano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2018 Ja dostałem słoiczek cwikly z chrzanem, bolsze pudło czekoladek, opakowanie dobrych frutti di mare. Natomiast swoim dwóm koleżankom w pracy dałem po butelce dobrego australijskiego wina, pudełko czekoladek, spory karton dobrej herbaty oraz po słoiku ogórków (małych rozmiarów). Cytuj
vlade Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2018 Trzeba im było te śledzie dać, ale rozumiem ze nie chciałeś z grubej rury zaczynać tylko dać im czas się przyzwyczaić. 1 Cytuj
karina Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2018 14 minut temu, vlade napisał: Trzeba im było te śledzie dać, ale rozumiem ze nie chciałeś z grubej rury zaczynać tylko dać im czas się przyzwyczaić. Love it Cytuj
andyopole Napisano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2018 Śledzie zbyt dobre na rozdawanie! Szkoda. No i jak się potem całować, śledzie jak czosnek, wymagają wspólnoty spożywania. A w pracy mało czasu na ucztowanie. Cytuj
Patipitts Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2018 Dooobrze z Tobą kobitki mają, Andy! 1 Cytuj
ilon Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2018 Dnia 2/15/2018 o 11:15, Joanna30 napisał: https://www.boredpanda.com/single-people-tweets/ Ja mialam z tego beke : https://www.boredpanda.com/women-ask-men-valentine-date-datechallenge-responses-twitter-oloni/ Szkoda, ze wczesniej nie wpadlam na taki pomysl, bo moglam powysylac kilku osobom wiadomosc z zapytaniem czy chca byc moja walentynka i zobaczyc co odpisza (pewnie byloby to cos w rodzaju #24, 45, albo kilku innych) 1 Cytuj
Gość Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 Cicho sie zrobilo w tym temacie. Co tam u was slychac? Ja dalej jestem chora (3 tydzien!), jutro kolejna wizyta u lekarza. Tym razem planuje zabarykadować sie w gabinecie jesli nie dostane jakiegos konkretnego leku. Terapia Ibupromem nie pomaga. Jak zyc! Cytuj
andyopole Napisano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 Niebywałe, taki dobry, niemiecki luft! Chyba symulujesz.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi