sly6 Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 5 godzin temu, scarab napisał: W PL ponad 5 i nadal drożeje z dnia na dzień. Za litr, a nie galon Będzie tańsza po wakacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 25 minut temu, sly6 napisał: Będzie tańsza po wakacjach. Rozumiem że jeśli Twoja prognoza się nie sprawdzi będziesz nam zwracał różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 11 godzin temu, Patipitts napisał: Fuck 2,89 w ME, w GA 2,59 przy granicy z AL a my i tak klęliśmy na cenę mając w głowie 2,25 z zeszłego roku :/ Nie narzekaj, ja w letnim sezonie jezdze tylko i wylacznie na 93.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 8 minut temu, kzielu napisał: Nie narzekaj, ja w letnim sezonie jezdze tylko i wylacznie na 93.... Kto bogatemu zabroni...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Bo to trzeba zawsze tankować za $20 i problemu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scarab Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 3 godziny temu, sly6 napisał: Będzie tańsza po wakacjach. Po wakacjach mam w planie tankować już w galonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 W NWI ceny paliw tez mocno w gore - juz trojke z przodu widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 3 godziny temu, kzielu napisał: Nie narzekaj, ja w letnim sezonie jezdze tylko i wylacznie na 93.... Ty burżuju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 33 minuty temu, Patipitts napisał: Ty burżuju! #becauseracecar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) DZISIAJ WYLATUJE DO POLSKI DZIUBKI! Edytowane 23 Maja 2018 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi